Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Oma’s vergelijken supercars (video)

21 mei 2015

Iedereen moet wel eens iets kopen waar hij niet zoveel verstand van heeft. Wat doe je in dat geval? Dan ga je op onderzoek uit! Wat voor jou belangrijk is, kan iets heel anders zijn dan wat voor iemand anders belangrijk is! De enige echte vergelijker die alle opties naast elkaar zet en rekening houdt met de wensen die jij belangrijk vindt, dat ben jij zelf!

Door

Daarom belonen wij liever de echte vergelijker. Jij dus. Tot 6 juni 2015 kun je bij ons tot € 100 terug krijgen bij onze autoverzekering.

Waarom?
Op dit moment herzien wij de contracten met de vergelijkers. Sommige vergelijkers vroegen vergoedingen die konden oplopen tot € 200. Uit 
onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Blauw Research, bleek dat 86% van de consumenten deze vergoeding te hoog vindt. Dat konden wij niet naast ons neerleggen. Begin april publiceerde wij enkele facturen van de vergelijkers op onze website om te bewijzen dat de bedragen echt kloppen.

Oma’s vergelijken supercars
Ditzo ging onlangs bij een paar echte vergelijkers op bezoek en regelde wat mooie producten om te vergelijken. Niet alledaagse producten. Want wanneer vergelijken oma’s nu supercars? En Gooische vrouwen hogedrukreinigers? Bijna nooit, maar als ze zich een beetje in verdiepen in wat voor hen belangrijk is, komen ze er –soms met wat obstakels ;-)- prima uit. Kijk ook op onze pagina over de echte vergelijkers.
 
Filmpje: Oma’s vergelijken supercars
 
Filmpje: Gooische vrouwen vergelijken hogedrukreinigers
 
 

Door