Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Online coaching tegen piekeren

24 mei 2019

Bij Ditzo willen we je graag helpen beter te slapen. Wij weten dat piekeren één van de oorzaken kan zijn van slecht slapen. Daarom hebben we in samenwerking met Welshop een programma ontwikkeld, speciaal voor piekeraars. Een persoonlijke coach helpt je met dit programma op weg om met je klachten aan de slag te gaan. Interesse? Meld je dan aan en maak kans op 1 van de 5 coachingstrajecten die we weggeven.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Welkom bij Welshop

Welshop (finalist van de zorginnovatieprijs 2019) is een initiatief ontstaan vanuit GGzE. GGzE is één van de grotere geestelijke gezondheidscentra in Nederland. Met Welshop bieden zij behandeling en ondersteuning aan via ervaren en gecertificeerde coaches of psychologen.

Beter slapen met Ditzo

Met de speciaal voor Ditzo ontwikkelde module ‘Beter slapen met Ditzo’ krijg je in een periode van 6 weken begeleiding van een ervaren slaapcoach. Dit gebeurt op afstand, door middel van videobellen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Week 1 en 2: bijhouden slaapdagboek

Week 3: uitleg gezonde slaapgewoonten en advies op maat

Week 4: hebben de adviezen gewerkt? Wat werkt wel en wat werkt niet?

Week 5: extra aandacht voor piekeren en ontspanning

Week 6: afsluiting, hoe hou ik dit vol?

Coachingstraject geschikt voor jou?

Uiteraard is de module ‘Beter slapen met Ditzo’ bedoeld voor piekeraars. Aan de hand van een vragenlijst kunnen we bepalen of het coachingstraject voor jou geschikt is. Daarnaast is het ook handig als je:

  • Goed met een smartphone overweg kan
  • Serieus tijd wil investeren om met je problemen aan de slag te gaan (door bijvoorbeeld een slaapdagboek 2 weken bij te houden)

Let op! Na het bijhouden van je slaapdagboek in de eerste 2 weken van de module kan het alsnog blijken dat het coachingstraject jou niet gaat helpen. En we de keuze moeten maken om de online training niet te vervolgen.


Door Michiel

Mister social

Over Michiel