Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo opnieuw de beste online woonhuisverzekering

22 sep 2011

Respondenten die zich online oriënteren op een opstalverzekering (bij Ditzo noemen we dat een woonhuisverzekering), wijzen ook dit jaar Ditzo.nl weer aan als favoriet. Dat blijkt uit de Web Performance Scan die WUA! in augustus uitvoerde. Ditzo won ook de vorige meting en pakt ditmaal een grotere voorsprong op de concurrentie. Independer.nl en OHRA staan op plaats 2 en 3. De respondenten gaven in totaal 212 beoordelingen over 44 verschillende websites.
 
Ditzo overtuigende winnaar
De website van Ditzo is de best vindbare van de branche. 57,5% van de respondenten komt erop terecht. Ditzo.nl scoort vervolgens goed op de thema’s Vertrouwen en Web Imago. Het aandeel van de totale voorkeur stijgt van 15% in februari naar 22,5% in augustus.
 
Independer.nl stijgt 2 plaatsen en eindigt als tweede. De online vindbaarheid steeg van 37,5% naar 52,5%. De website behaalt de eerste plaats op het thema Doorgaan: 95% van de bezoekers besluit om door te klikken na de eerste indruk. Independer.nl scoort verder vooral goed op Gebruiksvriendelijkheid.
 
Ook OHRA.nl wordt beter gevonden dan zes maanden eerder. OHRA stijgt van de 9e naar de 3e plaats op de ranglijst. 42,5% van de respondenten raadpleegt de website voor een opstalverzekering. Goede scores zijn er voor Vertrouwen en Web Imago. 10% van de respondenten kiest voor een opstalverzekering van OHRA.

Door


Door