Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

De “pacemaker” in het blauwe pluchen hart

11 dec 2015

​Het blauwe pluchen hart van de Hartstocht reist de hele wereld rond om zoveel mogelijk kilometers te maken. Want hoe meer kilometers het hart aflegt, hoe meer geld er wordt ingezameld voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Op de website www.dehartstocht.nl zie je precies hoeveel kilometers het hart heeft afgelegd. Maar hoe houden we die kilometers eigenlijk bij?

Door

In het hart van het blauwe hart zit een soort “pacemaker”, een track & trace systeem van het bedrijf Trackersystem. Deze “pacemaker”, een gps-tracker, is geleverd met 2 extra grote accupacks zodat we het hart goed kunnen volgen. Trackersystem heeft ook geholpen bij het programmeren van de software, waardoor de gps-tracker het onder alle omstandigheden blijft doen. Ook als het hart bijvoorbeeld met het vliegtuig de wereld rond reist, zoals een paar weken geleden naar Washington.

De accu van de gps-tracker gaat 2 weken mee, dus soms moeten we stiekem de accu verwisselen. Dan zoeken we het hart op via www.dehartstocht.nl en krijgt het weer wat nieuwe energie om z’n kilometers te kunnen blijven maken.

Volg jij het hart al? Ga naar www.dehartstocht.nl en probeer het hart te pakken te krijgen! Het hart heeft al bijna 250.000 kilometers gemaakt!


Door