Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Pechhulpdekking

Sta eens stil bij pech onderweg

18 jul 2020

Je gaat lekker met je auto op vakantie naar Frankrijk. Als je ’s ochtends na je eerste overnachting je croissant en café au lait op hebt, vervolg je de route du soleil naar het zuiden. Maar ineens begint je auto te haperen! Dan is het wel lekker als je standaard in heel Europa verzekerd bent voor pechhulp. Dat kan bij de Ditzo Autoverzekering.

​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Wat houdt pechhulp in?

Met de aanvullende dekking Pechhulp krijg je:

  • Dekking in Nederland én Europa (Nood)reparatie ter plaatse (zelfs in je eigen woonplaats)
  • Vergelijkbare vervangende auto
  • Vervoer van je auto en passagiers als reparatie niet direct mogelijk is

En rijdt een ander in jouw auto, dan helpen we ook!

Is een autoverzekering inclusief pechhulp nodig?

Pech met de auto komt altijd onverwacht en is heel vervelend. Als je dan pech hebt, dan is het fijn om zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen. Heb je nog geen autoverzekering en twijfel je over of je de pechhulpdekking wilt hebben? Bij Ditzo kun je een autoverzekering inclusief pechhulp afsluiten. Als je al een autoverzekering hebt, dan kun je de aanvullende dekking pechhulp op elk gewenst moment aan- en uit zetten!

Een autoverzekering met pechhulp afsluiten?

Je sluit de dekking Pechhulp af vanaf € 45 per jaar. Naast deze extra dekking kun je ook kiezen voor andere aanvullende dekkingen zoals 'Schade Inzittenden', 'Rechtsbijstand Motorrijtuigen' en 'Extra's boven €1000'. Benieuwd geworden naar de premie voor jouw autoverzekering? Volg de stappen en sluit direct een autoverzekering met pechhulp af!


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther