Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo Pechvogelhulp…ook voor geluksvogels

14 sep 2017

Een ruzie sussen waarbij je vervolgens een elleboog uitgedeeld krijgt. Struikelen over de na beneden geklapte deur van de vaatwasser, van je fiets vallen terwijl je beroofd wordt, of gelanceerd worden door je hond! Dit is een kleine greep uit de redenen die onze Pechvogels opgeven als ze onze hulp nodig hebben.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat begrijpen wij. De Pechvogelhulp is een extra service die we in het leven hebben geroepen voor al onze klanten die dit jaar een Ditzo Zorgverzekering hebben. Met de Pechvogelhulp ben je gedekt voor extra medische kosten tot € 10.000,- na een ongeval in Nederland. Het gaat om kosten die je basisverzekering of aanvullende verzekering niet vergoeden.

Wat is pech?

We hebben al best wat klanten kunnen helpen met onze Pechvogelhulp. Maar de hamvraag elke keer is: betreft het een ongeval? Een ongeval is een plotseling en onverwacht, van buiten inwerkend geweld op het lichaam van de verzekerde, waaruit rechtstreeks een medisch vast te stellen lichamelijk letsel is ontstaan. Pfffff… wat ingewikkeld zul je denken, maar het is bijvoorbeeld een val of een aanrijding.

Meest voorkomende ongevallen

Dit zijn met name valpartijen, glijpartijen of aanrijdingen. De zorg die daar meestal bij hoort is een bezoek aan de eerste hulp, fysio en/of de tandarts.

De Pechvogelhulp-buddy

Je krijgt een persoonlijke ‘buddy’ toegewezen als je pech hebt. Deze kijkt naar waar jij mee geholpen bent. Ook kijkt de buddy naar de eventuele aansprakelijkheid van derden en stapt daar waar nodig naar de verzekeraar van de tegenpartij.

Maar wat zijn de verhalen achter de pech?

Zoals eerder aangegeven hebben onze persoonlijke buddy’s al enkele klanten kunnen helpen. Een paar van deze klanten gaan hun ervaringen die ze hebben met de Pechvogelhulp delen. Binnenkort mogen jullie een persoonlijk verhaal van één van onze Pechvogels verwachten!

In de voorwaarden van de Pechvogelhulp kun je meer lezen over wat we vergoeden, hoe we dat doen en nog veel meer.

Wij zijn benieuwd, struikel jij weleens in een overvolle winkelstraat over net dat ene uitstekende klinkertje? Laat het ons weten via onze Facebookpagina!


Door Michiel

Mister social

Over Michiel