Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Persoonlijke zorgcoach

De Persoonlijke Zorgcoach helpt

02 dec 2012

Weten waar je volgend jaar het snelst de beste zorg krijgt? Of heb je vragen over je gezondheid? De Persoonlijke Zorgcoach van Ditzo helpt je met al je zorgvragen.
 
Het vinden van de juiste zorg en de juiste informatie over de beste zorg kan erg ingewikkeld zijn. Daarom kunnen Ditzo klanten met hun zorgvragen terecht bij de Persoonlijke Zorgcoach. De Persoonlijke Zorgcoach helpt bij het zoeken van een goede zorgverlener of bij het aanvragen van bijvoorbeeld krukken of een speciaal bed. En voor wachtlijstbemiddeling.
 
Snel de beste zorg
Klanten die langer dan 4 weken moeten wachten op een behandeling kunnen onze Persoonlijke Zorgcoach laten bemiddelen. De Persoonlijke Zorgcoach helpt ze dan om zo snel mogelijk een ziekenhuis of kliniek te vinden waar de behandeling plaats kan vinden, in binnen- en buitenland. Natuurlijk wordt altijd gezocht naar de beste oplossing. Soms geeft de Persoonlijke Zorgcoach het advies niet op zoek te gaan naar een ander ziekenhuis. Bijvoorbeeld als de klant al een lange behandeling heeft lopen.
 
Hulp bij aanvragen van hulpmiddelen
Ook voor het aanvragen van hulpmiddelen kunnen klanten bij de Persoonlijke Zorgcoach terecht. Klanten met bijvoorbeeld een gescheurde meniscus of verrekte banden worden door de Persoonlijke Zorgcoach snel aan krukken geholpen. Maar ook regelt de Persoonlijke Zorgcoach op verzoek bijvoorbeeld een ziekenhuisbed (hoog/laagbed) als een klant door een medische situatie dat nodig heeft.
 
Voedingsadvies
Ook voor voedingsadvies kunnen klanten bij de Persoonlijke Zorgcoach terecht.

Door


Door