Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Geniet nog meer van je festival of concert met oordoppen

15 jun 2018

Met de zomer voor de deur is er bijna geen weekend zonder festival of muziekevenement. Dat klinkt muziekliefhebbers natuurlijk als muziek in de oren. Maar je oren zijn er misschien iets minder blij mee. Die kunnen tijdens een festival of concert behoorlijk wat te verduren krijgen met soms blijvende gehoorschade tot gevolg. Daarom zijn er oordoppen die je oren tegen beschadiging beschermen én tegelijk je festivalervaring aangenamer maken: met oordoppen in versta je je vrienden namelijk veel beter en kun je gewoon met ze praten. Wel zo gezellig!

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Nu tot 30% korting op oordoppen

Misschien heb je al oordoppen. Zo niet, dan heeft Ditzo nu speciaal met Pluggerz een hele leuke actie voor jou: je kunt (op maat gemaakte) oordoppen bestellen met kortingen oplopend tot 30%! De actie loopt van 15 juni t/m 15 juli 2018.

Waarom deze actie en oordoppen?

We vinden het belangrijk dat je veilig van je favoriete band of DJ kan genieten zonder daarbij risico te lopen op blijvende gehoorbeschadiging. Daarom heeft Ditzo voor jou deze actie afgesproken met Pluggerz. Uit onderzoek van het UMC Utrecht blijkt dat festivalgangers met gehoorbescherming 5x minder risico hebben op gehoorverlies. In Nederland hebben ongeveer 1,6 miljoen mensen gehoorproblemen en zelfs bij jongeren heeft al 1 op de 5 beginnend gehoorverlies. In alle Pluggerz oordoppen zit een speciaal filter dat ervoor zorgt dat je gezellig met je vrienden kunt praten, de muziek beter hoort én dat je beschermd (harde) muziek kunt luisteren. Zo heb je achteraf geen vervelende effecten zoals een piep in je oren of erger nog, blijvende gehoorbeschadiging. Alleen maar voordelen dus!

Gevolgen van gehoorschade

Misschien denk je wel: leuk allemaal die gehoorbescherming. Maar welke risico's loop ik nu echt? Wat houdt die gehoorbeschadiging in? Check:

• Het wordt lastiger om mensen te verstaan, vooral wanneer je met meerdere mensen in één ruimte zit

• Je hebt een blijvende kans op een hoge pieptoon in je oren

• Je kunt overgevoelig worden voor geluid: met een lepeltje in een theeglas roeren kan al heel naar klinken

• Bepaalde frequenties hoor je niet meer

• Je kunt moeite hebben met slapen

• Het volume moet steeds harder om van het geluid te kunnen genieten

Oordoppen helpen om de kans op deze gehoorbeschadigingen te verminderen.

Oordoppen bestellen

Enthousiast geworden over oordoppen? Door op de onderstaande producten te klikken kom je vanzelf op de website van Pluggerz en krijg je meer informatie over de oordoppen. Je kunt ze dan ook direct bestellen. Vergeet niet om de juiste actiecode in te vullen:

 
 
 
 
 

 

Of je nu naar een festival gaat of niet, we wensen je sowieso een hele fijne zomer toe!


Door Michiel

Mister social

Over Michiel