Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Je Ditzo Slaap update

15 jul 2019

In de Ditzo Slaap update van mei lees je alles over piekeren en hoe dit te voorkomen.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Tips voor piekeraars

“Help, ik kan niet slapen!” Dat is de gedachte die vaak door je hoofd spookt als je ligt te woelen en te draaien en moeite hebt om in slaap te vallen. Maar liefst 1 op de 3 deelnemers van ons slaapprogramma geeft aan moeite te hebben met in slaap vallen. Vaak wordt als oorzaak piekeren genoemd. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen of laten, waardoor je minder piekert. Het is niet eenvoudig en het heeft tijd nodig voordat het werkt. In dit blog geven we je een aantal tips.

Lees meer

Online coaching tegen piekeren

Lig jij lang wakker op bed? Heb je moeite om goed door te slapen? We bieden in samenwerking met Welshop (finalist van de zorginnovatieprijs 2019) online coaching aan om met deze problemen aan de slag te gaan. We mogen 5 piekeraars blij maken met een 6 weken durend coachingstraject. Wil je in aanmerking komen? Dit kan door een korte vragenlijst in te vullen. Het beantwoorden van de vragen kost een paar minuten. Je kunt de vragenlijst tot en met zondag 9 juni invullen.

Lees meer

Beter slapen met een slaaprobot

5 deelnemers van ons slaapprogramma hebben een Somnox Slaaprobot gewonnen. Vier weken na het ontvangen van de Slaaprobot hebben we enkele winnaars geïnterviewd. Het was de eerste 2 weken best wel wennen, maar over het algemeen is hun slaap zeker verbeterd. De slaaprobot helpt bij beter inslapen waardoor ze meer uitgerust opstaan. Eén van de winnaars vond het zelfs jammer dat de robot helaas te groot en zwaar is om mee te nemen in de handbagage tijdens de vakantie. Anders was de Slaaprobot internationaal gegaan.

Lees meer


Door Michiel

Mister social

Over Michiel