Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Sneeuw webcam: snowboarder kopt camera

11 nov 2015

​Het zonnetje schijnt, heerlijk weer voor een lekker skitochtje over de Schadealm. Appie zit samen met zijn Oostenrijkse vriend Wenzel in de skilift op weg naar de bergtop. Hij maakt mooie foto’s met zijn digitale camera en geniet van het uitzicht. Maar ojé, de camera glipt uit zijn koude handen en valt naar beneden. Zijn vriend roept ”Wie schade!” Appie denkt “Wat een pech”.

Door

Gelukkig is Appie bij Ditzo verzekerd. Want Ditzo heeft schademelden heel gemakkelijk gemaakt. Bovenop de berg stuurt Appie met zijn smartphone, die hij veilig in zijn jaszak had zitten, een WhatsApp-bericht naar Ditzo. Binnen een paar minuten krijgt hij al antwoord. Alles wordt geregeld, zonder ingewikkeld schadeformulier. Hij kan zelfs in het dal een nieuwe camera kopen. Appie is weer blij.

Dit filmpje is onderdeel van onze campagne “Schademelden via WhatsApp”. Bekijk ook de andere filmpjes van onze campagne, zoals “Enorme stoot veroorzaakt klapper”, “Whatsschaapjes”, “Ramptoeristen zien schademelding nieuwe stijl” en “Straatje keren als een bazin”. Laat je ons even weten wat je van dit filmpje vindt? Dat kan via onze facebookpagina.


Door