Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​Stichting Salvage helpt bij brand

02 sep 2014

​Brand is voor iedereen de ergste nachtmerrie. Toch kan het gebeuren. In zo’n geval werken verzekeraars samen met Stichting Salvage. Stichting Salvage? Wie of wat is dat?

Door

Stichting Salvage is een onafhankelijke stichting die door het Verbond van Verzekeraars is opgericht. Bij brand in je huis biedt Stichting Salvage de eerste hulp en opvang. Zij zorgen voor persoonlijke hulp, beperken de schade zo veel mogelijk en treden op namens de gezamenlijke verzekeraars.

Als er een brand gemeld wordt, zorgt de alarmcentrale dat er meteen een coördinator naar de plaats van de brand gaat. Die zorgen dan in overleg met de brandweer dat de schade zoveel mogelijk beperkt wordt. Vervolgens helpt de coördinator de bewoners op weg. Er moet vaak veel geregeld worden. Denk aan tijdelijk onderdak, opslag van spullen en het opruimen van de rommel. Daarna kan de schadeafhandeling snel worden opgestart.

Ook Ditzo werkt met Stichting Salvage. Dit kost je als klant niets extra’s. Heb je dus schade en heb je een Ditzo Woonhuisverzekering of Ditzo Inboedelverzekering dan schakelen wij Stichting Salvage in om je snel verder te helpen.


Door