Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Storm Ciara op komst

Storm Ciara: 1e landelijke storm dit jaar

Er is onstuimig weer op komst. Komende zondag is er een grote kans dat we de eerste winterstorm van dit jaar gaan krijgen. En deze storm brengt een primeur met zich mee, want stormen krijgen in Nederland sinds september 2019 een naam. Dit is storm Ciara. Het is verstandig om losse zaken, zoals speelgoed en tuinmeubels op tijd binnen te halen.

​​​​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Voorkomen

  • Sluit ramen en deuren goed af
  • Zet tuinmeubilair, parasols of trampolines in huis of in de schuur
  • Controleer de bevestiging van je zonnescherm of rolluik
  • Controleer of er geen dakpannen los liggen
  • Controleer of takken aan bomen in je tuin of bij je parkeerplek niet dood zijn en er af kunnen waaien. Omvallende bomen of loszittende takken kunnen flinke schade aan je huis, tuin of auto veroorzaken
  • Zet je auto in de schuur of garage. Of zoek, als je deze niet hebt, een veilige parkeerplek

Veiligheid

Denk je tijdens de storm “O ja, de terrasverwarmer staat nog in de tuin, die moet naar binnen”?, kijk dan goed uit als je dat doet terwijl de storm al om je heen raast. Je eigen veiligheid is belangrijker dan schade aan je huis of je spullen.

Gevolgschade

Probeer zoveel mogelijk gevolgschade te voorkomen. Is je parasol al door je garageruitje gewaaid, timmer het gat dan snel dicht en zet andere losse spullen veilig binnen. Kun je het niet zelf? Zoek dan een timmer- of glasbedrijf bij jou in de buurt. Dat kan heel gemakkelijk via Google.

Schademelden via WhatsApp

Heb je ondanks je voorzorgsmaatregelen toch schade, dan kun je dat bij Ditzo heel gemakkelijk melden via WhatsApp. Stuur 3 goede foto’s van de schade via WhatsApp naar 06 - 516 777 01. Stuur ook je naam + polisnummer door naar het WhatsApp-nummer. Wij nemen je schade dan direct in behandeling. Je hoeft dan ook geen ingewikkeld schadeformulier in te vullen.

Dekking

Wij spreken van storm als de windsnelheid 14 meter per seconde of meer is. Dat is windkracht 7 of hoger. Schade aan je inboedel of je woonhuis door storm is gedekt op onze inboedelverzekering en woonhuisverzekering. Stormschade aan je auto is gedekt op onze autoverzekering vanaf de Casco Beperkt dekking.


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther