Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo ontwikkelt stuur-vrije software voor auto's

31 mrt 2016

In navolging van de Tesla firmware update 7.1.1. waarmee Tesla’s deels stuurloos kunnen rijden, hebben we groot nieuws: samen met het innovatieve Vietnamese bedrijf Lái Không Tay lanceren we per april software die stuurloos rijden mogelijk maakt.

Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke
​De eisen zijn simpel: je hebt alleen een usb-aansluiting en stuurbekrachtiging in je auto nodig. Wij leveren de usb-stick en dashcams en de software doet de rest. Wel is stuurloos rijden alleen nog mogelijk op de snelweg en tijdens het inparkeren. Ook moet de bestuurder zelf gasgeven en remmen. Maar Ditzo gaat natuurlijk door met ontwikkelen en hoopt binnen afzienbare tijd updates te kunnen uitrollen met nieuwe mogelijkheden.
 
Ditzo is het helemaal eens met Tesla topman Elon Musk die in oktober 2015 zei: “autorijden wordt hiermee minder risicovol en minder stressvol voor de chauffeur”.
 

81% klanttevredenheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom hebben 100 klanten een maand lang onze software gebruikt en uitvoerig getest. Zowel met camera’s als interviews hebben wij de ervaringen van onze klanten gemonitord. Uit dit onderzoek is naar voren gekomen dat 81% van de klanten het rustiger vindt rijden met de zelfrijdende software.  Verder gaf 43% aan zich veiliger te voelen in het verkeer.
 

Nu te bestellen

Vanaf nu kunnen klanten van Ditzo de software bestellen door een WhatsApp te sturen naar 06 - 516 777 01. Wij sturen dan binnen twee weken de usb-stick en 2 dashcams met uitgebreide uitleg en instructiefilmpje. Hierin raden we o.a. aan om eerst te oefenen op een leeg parkeerterrein.

Door Nelleke

Miss content

Over Nelleke