Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
The A-team van Tim

The A-Team van Tim

28 jan 2017

Of je nu fan was van B.A., de rare fratsen van ‘Mad Murdock’, de charmes van ‘Face’ of de briljante strateeg ‘Hannibal’, iedereen die is opgegroeid in de jaren 80 en 90 kent nog wel ‘The A-Team’. Een groep huurlingen die al rijdend in hun kenmerkende zwarte GMC door Amerika trok in hun strijd tegen rijke criminelen en ander gespuis.

Door Tim

Coach blije klanten

Over Tim
Maar hoe vreemd deze types afzonderlijk ook waren, samen vormden ze een onverslaanbaar team. Ook binnen Ditzo hebben wij heel wat verschillende types mensen rondlopen, en dat is maar goed ook! En weet je waarom dat nou zo interessant is?
 

Medewerkers blije klanten

Achter alle whatsappberichtjes, facebookmessages en tweets zit een team enthousiaste medewerkers blije klanten. Dagelijks zetten zij zich voor de volle 100% in om jullie vragen en opmerkingen naar tevredenheid te beantwoorden. Hoe tevreden jullie zijn wordt live op onze homepage getoond. Gemiddeld scoren we een klanttevredenheid van 85%! Op oudejaarsdag, één van de drukste dagen van het jaar stond de teller zelfs even op 96%! Daar zijn we best wel een beetje trots op.
 

Dromers, denkers, beslissers en doeners

Maar die score zouden we nooit behaald hebben als het team enkel bestond uit allemaal dezelfde type mensen. Zonder al te diep de theorie in te duiken kunnen we iedereen verdelen in 4 verschillende stijlen: de dromers, de denkers, de beslissers en de doeners. Al die verschillende stijlen heb je uiteindelijk nodig om samen als team een goed resultaat neer te zetten. Als we op zoek zijn naar een creatieve reactie op een tweet zetten we de dromers aan het werk. Als we aan bepaalde processen willen sleutelen zetten we de denkers samen in een hok. In momenten van crisis zetten we de beslissers aan het roer. Zo leveren medewerkers als Willemijn, Esther en Marleen samen een topprestatie.
 
In een goed team vullen de kwaliteiten en eigenschappen van ieder individu elkaar perfect aan. Een goede balans is dus heel belangrijk. Stel je eens een team voor bestaande uit alleen maar B.A.’s! Ik wens hun teammanager veel succes:)!
 

Welke A-team crewmember ben jij?

Hoe is jullie teamspirit? Zit jij ook in een A-team? Vullen jullie elkaar ook naadloos aan? Ben je net zo’n lolbroek als ‘Murdock’ of overtuig jij jouw collega’s met jouw enorme charmes net als ‘Face’? Test welke A-team crewmember jij bent!
 

‘I love it when a plan comes together’

 
Benieuwd naar de schrijver achter dit blog, Tim alias onze A-team fanaat? Lees het blog over Tim zelf!

 

Door Tim

Coach blije klanten

Over Tim