Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

This is The Voice… O nee, het hart van Holland!

21 dec 2015

Heb je afgelopen vrijdag naar The Voice of Holland gekeken? Het was een mooie uitzending met geweldige optredens. Wie was jouw favoriete kandidaat?

Door

Wij hebben ook gekeken en onze favoriet was… het blauwe hart! Heb je het hart voorbij zien komen in de RedRoom? Jamai Loman had het hart gekregen van Leona Philippo en meegenomen naar The Voice.
 

Gestolen hart...

Hier gaf hij het hart weer door aan kandidate Neda. Want elke kilometer die het hart maakt, levert € 10 op voor onderzoek naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Het bleek echter niet de geluksavond van Neda te zijn… na een fantastisch optreden moest ze helaas vroegtijdig de wedstrijd verlaten. Vervolgens werd het hart ook nog eens gestolen bij de uitgang van de studio.
 

... vliegt weg met 200 ballonnen 

De dieven gingen daarna letterlijk met het hart ‘op de vlucht’. Vastgebonden aan 200 ballonnen werd het hart losgelaten en vloog het weg door de lucht. Een achtervolging volgde en in een weiland werd het hart teruggevonden. Lang de tijd om bij te komen kreeg het hart niet, er zijn de afgelopen dagen maar liefst 258 selfies met het hart gemaakt! Elke selfie levert ook € 10 op voor onderzoek naar het vrouwenhart. Dit is dus weer een heel mooi bedrag van €2.580 voor het onderzoek.
 
Benieuwd hoe het hart zijn tocht vervolgd? Check dehartstocht.nl of Facebook!

Door