Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Verzeker je bruiloft

Verzeker je bruiloft met de Ditzo Feestverzekering

Je gaat binnenkort trouwen. Dan wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Maar heb je er al aan gedacht om je bruiloftsfeest te verzekeren? Want wanneer je feest onverhoopt uitgesteld of afgelast wordt, krijg je de kosten met de Ditzo Feestverzekering gewoon vergoed.​​​​

Door Gast

Gast blogger

​​Trouwen. Alle clichés zijn waar. De mooiste dag van je leven, de liefde vieren met de mensen die je lief zijn, ongemakkelijke speeches van je dronken oom, maar ook: een dure grap. En hoewel jij en de weddingplanner alles tot in de puntjes hebben voorbereid, kan het gebeuren dat je door omstandigheden het bruiloftsfeest moet uitstellen. Omdat een van de ouders of grootouders ernstig ziek wordt. Of omdat de trouwlocatie onverhoopt toch niet beschikbaar blijkt te zijn. Met de Ditzo Feestverzekering   verzeker je je voor de kosten die je maakt wanneer je bruiloft onverhoopt niet doorgaat. Alleen een bruid of bruidegom die op het laatste moment van gedachten verandert, valt niet onder de dekking.

Ook bruidskleding en cadeau’s zijn verzekerd

Heb je bruidskleding voor jezelf en de bruidskinderen of bruidsmeisjes gehuurd? Dan valt deze ook onder de verzekering. Net als de kosten van de feestzaal en de catering. En ook het servies en bestek dat je cadeau hebt gekregen valt onder de dekking.

Een uitstekende dekking voor een feestelijke premie

De Ditzo Feestverzekering  ​ heeft een uitstekende dekking en is de voordeligste in de markt. Sluit daarom nu direct een Ditzo Feestverzekering en maak van je trouwdag een onvergetelijke en zorgeloze dag.

 


Door Gast

Gast blogger