Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Klanten ook volgens het Verbond van Verzekeraars blij met Ditzo!

05 jul 2016

Een beetje trots zijn we wel: het Verbond van Verzekeraars heeft onderzoek gedaan naar rapportcijfers die klanten hun verzekeraars geven. We zijn 5e op de lijst van schadeverzekeraars!

Door Hella

Miss Merk

Over Hella

We zijn er nog niet

Een mooi resultaat, maar we zijn er nog niet en dat realiseren we ons elke dag. Daarom kijken we continu naar wat er onlogisch is en hoe het beter kan. Zo vinden we het belangrijk dat je bij ons geen 2 weken op antwoord hoeft te wachten als je ons een berichtje stuurt. Daarom krijg je bij Ditzo altijd binnen 2 uur antwoord op al je vragen via o.a. Facebook Messenger. 

Contact

We zijn ontzettend blij met de positieve reacties van respondenten, maar zien tegelijkertijd ook een paar klanten waarbij we het niet goed hebben gedaan. En dat willen we graag goedmaken. We kunnen deze klanten helaas niet direct benaderen, omdat we hun contactgegevens volgens de privacyregels niet kunnen krijgen van het onderzoeksbureau én beloofd is dat er naar aanleiding van het onderzoek geen contact wordt opgenomen. Dat vinden we jammer. Ben jij klant van Ditzo en heb je meegedaan aan dit onderzoek en ben je niet helemaal tevreden (of wel tevreden, maar wil je ons gewoon even spreken)? Neem dan contact op via www.facebook.com/ditzo, www.twitter.com/ditzo of via WhatsApp op 06 - 516 777 01.

En ehh, dat geldt natuurlijk ook voor mensen die niet hebben meegedaan aan het onderzoek. 


Door Hella

Miss Merk

Over Hella