Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Emojie met harten oogjes

Verzekerd zijn van liefde? Altijd al een date met een Ditzo-er willen hebben?

31 mrt 2017

Het is lente en de tijd is weer een uur vooruit gezet. Bijtjes en Bloemetjes. Dat verhaal ga ik niet uitleggen want dat is niet te doen. Vraag maar eens aan een willekeurig iemand (die geen biologie heeft gestudeerd) waarom je bijtjes gebruikt in relatie tot liefde. Niemand kan het goed uitleggen. Maar wellicht een volgend blog meer hierover.

Door Miriam

Adjudant Ditzo

Over Miriam

Het is nu een mooi moment om een aantal mensen van Ditzo speciaal onder de aandacht te brengen. We hebben jullie natuurlijk al eens laten zien wie we zijn, maar binnen het team merken we dat de lente toeslaat. We (Alexander hielp mee met de selectie) hebben een paar vrijgezelle Ditzo-ers uitgekozen die zin hebben in een smiley met hartenoogjes! Dus ben je altijd al op zoek geweest naar iemand die bij Ditzo werkt? Dan is dit je kans om te reageren!

Onze enthousiaste singles

Wegens zenuwen en plankenkoorts noem ik natuurlijk geen namen maar gebruik ik bijnamen zoals je ook op datingsites ziet. Hopelijk biedt het profiel voldoende aanknopingspunten om te reageren als je zin hebt om voor een eerste date een kopje koffie of glaasje wijn te drinken op een terrasje in de zon. We hebben 3 enthousiaste singles die we graag aan je willen voorstellen:

1. BronzeBambi93

bambiDeze ontzettend slimme, bedachtzame en zeer lieve dame is sinds een paar jaar afgestudeerd in een bijzondere richting, een slimme bol! Ze is nog niet verliefd op een leuke jongen, maar wel verliefd op reizen en daarom vaak te vinden in andere werelddelen waar ze met vriendinnetjes veel reisplezier beleeft. Ergens in Azië heeft ze een paar duizend km op een scooter gereden! Wij vinden haar heel lief maar ze is dus ook mega stoer! Naast balsport staat ze ook graag op een board of ski’s. Ze is net weer terug, dus de zonnebril staat nog steeds op haar gezicht! Ben je benieuwd naar deze knappe lieve stoere en sportieve jongedame? Mannen tussen de 20 en 30 mogen reageren!


2. Brabantsenachtenwoefwoef

brabantsenachtenOnze bijna langstzittende collega woont samen met haar blonde hond. Nee, geen blindegeleidenhond ;-). Deze brabantse schone gaat het liefst naar Texel op vakantie omdat ze daar zo lekker met de hond kan wandelen. Ze zou het liefst een man hebben met een hond zodat ze samen de bossen, stranden en brabantse wegen onveilig kunnen maken. Deze dame van een klein beetje middelbare leeftijd is soms streng vanwege haar vakgebied ;-). Heb jij zin om samen met haar worstenbroodjes te eten? Mannen met hond tussen de 50 en 60 mogen reageren!


3. Goudgeleanalyticus

goudgeelKaas, kaas en nog eens kaas. Daar is hij verslaafd aan! En aan alles wat met websites te maken heeft. Gaat ieder jaar lekker op vakantie met zijn broer, maar wij vinden dat zijn broer maar eens plaats moet maken voor een leuke dame! Deze collega van ons is heel slim, een kei in ontwerpen maken, maar kan ook vreselijk goed dingen bouwen. Of het nou zijn huis, de auto, zijn kapotte schoenen of kleding is, hij heeft 3 rechterhanden. Hij is een en al zorgzaamheid en liefde als hij de ware tegenkomt, maar houdt er ook van een lekkere tegenwind te hebben. Ben jij een slimme en pittige maar sociale dame tussen de 30 en 40? Dan is deze heerlijkerd wat voor jou!

Gezinssituatie aanpassen

Nu kan het zijn dat je als lezer denkt: ‘Oh jee, had ik maar wat eerder bij Ditzo gekeken, maar ik ben nu al getrouwd, heb kinderen, een huis, tuin en een beestje’. Dan gaan deze kanjers waarschijnlijk aan je neus voorbij. In dat geval hebben we een advies voor je: vergeet dan niet om bij een wijziging – denk aan samenwonen, hypotheek en verhuizen, een baby of een scheiding – dit in Mijn Ditzo door te geven. Want soms wordt dit bij een verandering van de gezinssamenstelling weleens vergeten, waardoor je teveel betaalt of juist geen goede dekking meer hebt bij eventuele schade. Stel je hebt een reisverzekering en je gaat met je pasgeboren baby op vakantie. De bagage van je kindje is dan niet verzekerd als je niet hebt aangegeven dat je je kind wilt meeverzekeren. Wel even doen dus, want zo komen we samen niet voor verrassingen te staan.

Reageren op onze singles?

Ben je nog niet voorzien van een leuke partner en heb je interesse in 1 van onze knappe en leuke singles, stuur dan een mail naar miriam.martinus@ditzo.nl en ik zorg dat je mail bij de juiste persoon terecht komt. En mocht de date geslaagd zijn dan kun je – naast je facebookstatus aanpassen naar “ heeft een relatie”– natuurlijk eenvoudig via Mijn Ditzo je gezinssamenstelling wijzigen. Daarmee is jouw verzekering ook weer up-to-date!

Fijne lente!


Door Miriam

Adjudant Ditzo

Over Miriam