Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Werk 'veilig' thuis

20 apr 2020

Een groot deel van Nederland werkt thuis door de coronacrisis (met of zonder kinderen). En dat houdt in dat er in sommige huishoudens flink moet worden geïmproviseerd. Strijkplanken als bureaus om in alle rust op de slaapkamer te kunnen werken. Of gewoon gezellig met z’n allen aan de keukentafel je ding doen.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Een bekend gezegde is ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’, die gezelligheid aan de keukentafel kan ervoor zorgen dat een klein ongelukje grote gevolgen kan hebben. Met onze aanvullende dekkingen op de Ditzo Inboedelverzekering kun je ‘veilig’ thuiswerken.

Allrisk dekking

Met onze inboedelverzekering kun je kiezen voor de basisdekking, waarbij je bent verzekerd voor o.a. inbraak, diefstal en brand. Wil je uitgebreider verzekerd zijn? Kies dan voor de Allrisk-dekking, je bent hiermee verzekerd voor door andere van buiten komende, onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen die niet onder de basisverzekering vallen. Bij de Allrisk-dekking kun je denken aan alle andere ongelukken. Bijvoorbeeld een glas drinken laten vallen op je bank of tapijt, een koekenpan op je vloer waardoor je vloer beschadigd raakt. En met spelende kinderen thuis kan er nog weleens wat omvallen, denk aan je televisie die je in de avond zo hard nodig hebt om te ontspannen.

Mobiele elektronica dekking

Smartphones, tablets, laptops, koptelefoons, smartwatches en nog meer van dit is verzekerd met de aanvullende dekking Mobiele elektronica. Zaken die nu extra veel gebruikt worden. Zowel voor het thuiswerken, als door de kinderen om op afstand schoolopdrachten te kunnen doen. Of omdat ze ter afleiding extra vaak een spel mogen spelen of Netflix kijken.

Buiten werken met dit lekkere weer

Geen probleem! Want met het lekkere weer van afgelopen weken wil je misschien ook wel even in de achtertuin of op het balkon werken. Ook dan is al je mobiele elektronica (met bijbehorende accessoires) verzekerd tegen de eerder genoemde ongelukken.

Heb je interesse en wil je meer weten? Met onze aanvullende verzekeringen zijn je spullen extra goed verzekerd.


Door Michiel

Mister social

Over Michiel