Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Vijf sterren prijsbeoordeling voor Ditzo Woonverzekeringen

5 sterren prijsbeoordeling voor Ditzo Woonverzekeringen

04 jul 2018

​​

De Ditzo Inboedelverzekering en Ditzo Woonhuisverzekering hebben 5 sterren voor de categorie Prijs gekregen! Onderzoeksbureau Moneyview heeft woonverzekeringen van verschillende verzekeraars beoordeeld op basis van verschillende factoren.

​​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther
​​

Vijf sterren inboedel- en woonhuisverzekering

Moneyview vergeleek voor de productcategorie ‘Prijs’ 60 verschillende inboedelverzekeringen en 58 woonhuisverzekeringen (ook wel opstalverzekeringen genoemd). Moneyview vergeleek 10.000 klantprofielen van Infolio. Infolio maakt uitgebreide databases op het gebied van vastgoed en risico in Nederland. Hieruit komen profielen die representatief zijn voor heel Nederland. Ditzo kwam hierbij als goedkoopste uit de bus. 

In de vergelijking van de premie keek Moneyview naar de meest kale dekking die mogelijk is. Extra dekkingen zoals glasbreuk, kostbaarheden, huurders- en eigenarenbelang of inboedel buitenshuis zijn niet meegenomen in deze benchmark.

Garantie tegen onderverzekering

Altijd voldoende verzekerd zijn? Met de Ditzo Inboedel- en Woonhuisverzekering ben je nooit onderverzekerd. Het verzekerde bedrag is altijd voldoende, hoeveel je ook verbouwt aan je huis en hoeveel spullen je ook nog koopt. Soms staan er maximale vergoedingen in de voorwaarden, dan vergoeden we tot aan dat maximum. Ook kun je ervoor kiezen bepaalde extra dingen te verzekeren, zoals glas en mobiele elektronica op de Inboedelverzekering.

Mobiele elektronica meeverzekeren

De laatste tijd zijn er steeds meer schades door val- en stootschade door mobiele elektronica, hierdoor zal de premie stijgen. Meer en meer verzekeraars kiezen ervoor om dit niet meer te verzekeren of meer beperkingen op te leggen. Bij Ditzo bieden we een aparte dekking ‘Mobiele elektronica’ aan, zo kun je zelf kiezen of je wilt dat bijvoorbeeld jouw smartphone of laptop meeverzekerd is.

Jouw woonverzekeringen afsluiten?

Ben je benieuwd naar de premie voor jouw inboedel- en woonhuisverzekering? Bekijk dan de premie van de Ditzo Inboedelverzekering en Ditzo Woonhuisverzekering​ en sluit de verzekeringen direct af!


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther