Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Voor wie is een overlijdensrisicoverzekering?

11 jun 2020

Als je overlijdt, wil je graag dat je partner en kinderen kunnen doorleven zoals ze gewend waren. De a.s.r. Overlijdensrisicoverzekering geeft je rust en je nabestaanden zekerheid.

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Voor elkaar

Je kunt de overlijdensrisicoverzekering afsluiten op je eigen leven of op het leven van jouw partner. Of op beide levens. Want onze overlijdensrisicoverzekering is er voor partners die ook na overlijden voor elkaar willen zorgen.

Lever je het grootste aandeel in het totale inkomen van het gezin? Dan kun je ervoor zorgen dat je partner een bedrag uitbetaald krijgt als jij overlijdt. Daarmee kan je partner bijvoorbeeld de woonlasten betalen.

Ook kan het verstandig zijn om het leven van je partner te verzekeren. Als je partner bijvoorbeeld thuisblijft voor de kinderen, ben je na het overlijden van jouw partner extra kosten kwijt aan kinderopvang. Die kosten vang je op met het uitbetaalde bedrag het geld dat vrijkomt uit de overlijdensrisicoverzekering.

Meer informatie

We geven online uitleg en antwoord op allerlei vragen. Wil je meer weten over voor wie de ORV is of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail, via de chat en via het webformulier. Wij helpen je graag.


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther