Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Bij Ditzo kun je in ieder ziekenhuis terecht

17 dec 2015

Er is in de media veel aandacht voor zorgverzekeraars die hun contracten met ziekenhuizen nog niet rond hebben. Misschien vind jij het hierdoor wel lastig om je keuze voor een zorgverzekeraar te maken. Maar bij Ditzo is het goed geregeld.

Door

  • In 2016 kun je bij ieder ziekenhuis, huisarts of tandarts terecht
  • In onze zorgzoeker kun je vinden of we afspraken hebben gemaakt met een zorgverlener
  • Met vrijwel alle zorgverleners hebben wij afspraken gemaakt
  • Ga je naar een zorgverlener waar we afspraken mee hebben, dan krijg je 100% vergoeding
 
Van alle zorgverzekeringen met vrije zorgkeuze, is de Ditzo Zorgverzekering ook nog eens de goedkoopste. Bij ons heb je al een basisverzekering voor € 93,85 per maand met het verplicht eigen risico van € 385.           
 

Waarom maken we afspraken met zorgverleners?

Misschien vraag jij je af waarom we afspraken met zorgverleners maken, als je bij ons toch vrije zorgkeuze hebt. Wij maken met zoveel mogelijk zorgverleners afspraken over kwaliteit en prijs. Hiermee houden wij de zorg voor onze verzekerden goed en betaalbaar. Soms lukt het helaas niet om afspraken te maken met een zorgverlener. Maar ook dan kun je nog steeds je eigen zorgverlener kiezen en blijven rekenen op onze vergoedingen. Want bij Ditzo heb je een restitutiepolis. Ga je naar een zorgverlener waar we geen afspraken mee hebben kunnen maken krijg je altijd 100% van het marktconforme tarief vergoed. Deze marktconforme tarieven staan op onze website. Het is wel mogelijk dat je het bedrag eerst zelf moet voorschieten. Je kan dit daarna makkelijk bij Ditzo declareren.
 

Tandarts

Voor tandartsen geldt ook 100% vrije keuze. Omdat voor tandartsen (maximum)tarieven bestaan, hebben wij geen contracten afgesloten met tandartsen. Deze tarieven zijn vastgesteld door de overheid en Ditzo gebruikt deze ook. 
 

Bereken je premie

Kortom, met de Ditzo Zorgverzekering kun je bij ieder ziekenhuis, huisarts of tandarts terecht. Nieuwsgierig geworden naar onze goedkope premie? Bereken deze hier. En heb je nog vragen na het lezen van dit blog? Neem dan gerust contact met ons op!

 


Door