Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Waarom een rechtsbijstandverzekering

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

13 jul 2016

Je vraagt je misschien af waarom een rechtsbijstandverzekering nodig is. Met de Ditzo Rechtsbijstandverzekering ben je standaard verzekerd voor veel voorkomende juridische conflicten. Ben je bijvoorbeeld ontevreden over een aankoop, maar biedt de leverancier niet de hulp die je wenst? Dan wil je kunnen rekenen op goede juridische hulp.

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

​Is een rechtsbijstandverzekering nodig?

Kom je wel eens in aanraking met juridische kwesties zoals het huren of kopen van een woning? Wil je graag bijgestaan worden als er een conflict speelt op werk? Heb je behoefte aan hulp als er een verkeersconflict ontstaat, zoals een geschil bij de ​verkoop van jouw auto? Dan is het heel handig om een rechtsbijstandverzekering af te sluiten. Je bepaalt natuurlijk zelf of een rechtsbijstandverzekering nodig is. Het is belangrijk om jezelf af te vragen of je in staat bent om de kosten van rechtsbijstand zelf te dragen. Wanneer je een advocaat in wilt schakelen en er is een procedure van de rechtbank noodzakelijk, dan kunnen de kosten hoog oplopen.

Waarom een rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Met de Ditzo Rechtsbijstandverzekering krijg je juridische hulp van DAS Rechtsbijstand. Je bepaalt zelf wie je wilt verzekeren, alleen jezelf of ook jouw gezinsleden. Met de Ditzo Rechtsbijstandverzekering kies je zelf de dekkingen en aanvullende modules, zoals inkomen en werk. Benieuwd naar de kosten van de rechtsbijstandverzekering​?

Geldt voor een rechtsbijstandverzekering wachttijd?

Voor nieuwe klanten wordt door veel verzekeraars een wachttijd gehanteerd. Dit betekent dat je een bepaalde periode na het afsluiten van de rechtsbijstandverzekering nog geen beroep kunt doen op rechtshulp. Kies je voor de Ditzo rechtsbijstandverzekering? Dan kun je direct gebruik maken van rechtsbijstand, want bij onze rechtsbijstandverzekering heb je geen wachttijd. Bereken in een aantal stappen jouw premie en sluit de verzekering direct af.

Waarom een rechtsbijstandverzekering van Ditzo

  • Goed verzekerd voor veelvoorkomende juridische conflicten
  • Keuze uit verschillende dekkingen​
  • Geen wachttijd
  • Ee​​nmalig juridisch advies bij (dreigend) conflict
​​​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther