Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Wapenhandel

Weet jij waar je verzekeraar jouw premiegeld in investeert?

28 jun 2017

Vind jij het logisch dat jouw (premie)geld wordt geïnvesteerd in zaken waar je misschien helemaal niet achter staat? Zoals het investeren in wapenhandel? Ditzo is onderdeel van a.s.r. en wij investeren niet in wapenhandel. We investeren niet in wapens die mensen kunnen gebruiken om anderen te doden. Ook niet in producenten die deze wapens maken en de bedrijven die deze wapens verkopen.

Door Gina

Online goeroe

Over Gina

a.s.r. behaalt de hoogste positie in De Eerlijke Geldwijzer op het gebied van wapenhandel en mensenrechten. De Eerlijke Geldwijzer is een initiatief van Amnesty International, Milieudefensie, Oxfam Novib, FNV, de Dierenbescherming en PAX. Een onderdeel van de Eerlijke Geldwijzer is de Eerlijke Verzekeringswijzer. Hierin worden het beleid én de investeringspraktijk van verzekeraars met elkaar vergeleken en krijg je als consument inzicht in hun investeringen. Je ziet of jouw verzekeraar het op voor jou belangrijke onderdelen goed doet of niet.

Hieronder kan je de 10 grootste verzekeraars van Nederland met elkaar vergelijken.Op de website van de verzekeringswijzer kun je zien hoe jouw verzekeraar het doet.

Wat vind jij? Maakt het jou niet uit waar jouw premie in wordt belegd of wel? Reageer op onze Facebook-pagina.


Door Gina

Online goeroe

Over Gina