Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Wat kost een rechtsbijstandverzekering

Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

15 jun 2016

​De prijs van een rechtsbijstandverzekering hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld de samenstelling van jouw huishouden en de dekkingen waarvoor je kiest. En wat kost een rechtsbijstandverzekering? Een rechtsbijstandverzekering afsluiten kan al vanaf € 7,49 per maand.​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

Goede en goedkope rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek naar een goede en goedkope rechtsbijstandverzekering? Vaak ontstaat een juridisch conflict bij een aankoop of bij het kopen en verkopen van een woning. Daarom is de dekking Consument & Wonen standaard opgenomen in de Ditzo Rechtsbijstandverzekering. Daarnaast kies je zelf de aanvullende modules, waardoor je zelf invloed hebt op de premie van de rechtsbijstandverzekering. Daarnaast hanteren wij geen eigen risico.

Rechtsbijstandverzekering werelddekkingWaar geldt rechtsbijstand?

Voor vele conflicten ben je in heel Europa verzekerd, maar wil je graag wereldwijd verzekerd zijn? Ga je bijvoorbeeld en verre reis maken en wil je verzekerd zijn voor conflicten over het vervoer en de accommodatie? Of vind je het belangrijk dat je overal verzekerd bent voor schade die jou of aan jouw spullen is toegebracht? Dan kies je voor de werelddekking en zijn de kosten van de rechtsbijstandverzekering wat hoger.

Premie rechtsbijstandverzekering berekenen

En wat kost een rechtsbijstandverzekering? De kosten van rechtsbijstand hangen af van jouw persoonlijke situatie en jouw wensen. Vanaf € 90 per jaar heb je al een rechtsbijstandverzekering waarbij je voor juridische conflicten wat betreft ‘Consument & Wonen’ verzekerd bent. Benieuwd naar jouw​ premie? Bereken hem hier en sluit direct de Ditzo Rechtsbijstandverzekering af​​​​.


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther
Privacy