Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

We(b) Care! Ditzo Zorgverzekering

29 dec 2016

​Ze zijn én zitten er klaar voor om al jouw vragen te beantwoorden over de Ditzo Zorgverzekering: de toppers van het Ditzo webcareteam! Al eerder kon je lezen over het enthousiasme van spring in ’t veld Hakima en supercoach Halima. Maar er zit elke dag een heel team van 8.00 tot 22.00 uur klaar om allerlei vragen te beantwoorden over zorg en de zorgverzekering. Heb jij ook een vraag? Stel ‘m gerust via WhatsApp, Facebook en Facebook Messenger.

Door Christel

Miss engagement

Over Christel

​De slogan “We Care” is zeker van toepassing op het webcareteam van Michiel. Na een pittige training over alle regels rond de zorgverzekering en alle vergoedingen, trapte het team op zaterdag 19 november, de dag dat we de nieuwe premie bekend maakten, heel spectaculair af: 24 uur lang bereikbaar voor alle vragen over zorg en de Ditzo Zorgverzekering. Het team had de werkplek leuk aangekleed, er was allerlei lekkers meegenomen en er stond fijne muziek op. Een prima sfeertje voor wat extra teamspirit.

Nachtdienst

Met een “gewone” kantoorbaan vergeet je soms dat er ’s nachts altijd mensen aan het werk zijn. De klanten die net als ons webcareteam die nacht wakker waren, waren verbijsterd dat we nog reageerden. En zó snel. Tessa vond het mooiste van de nightshift dat we de tijd konden nemen om voor de klant alles uit te zoeken en uit te leggen. Naast het beantwoorden van vragen was er ook ruim tijd voor goede gesprekken, voor onderling overleg en af en toe een dansje om wakker te blijven. “We hebben veel met elkaar gekletst. Je leert je collega’s weer net op een andere manier kennen. “

Service

Elke dag van 8.00 tot 22.00 uur kun je terecht met al je vragen over onze zorgverzekering. Bijvoorbeeld over onze premie. Wist je dat we al 6 jaar op rij de goedkoopste zijn met vrije zorgkeuze? Het team weet verder alles over aanvullende verzekeringen en de behandelingen die bij ons wel of niet vergoed worden. Dit kun je zelf ook gemakkelijk nakijken in onze vergoedingenwijzer. Ook hebben we een hele handige servicepagina gemaakt met veelgestelde vragen over de Ditzo Zorgverzekering. Voor als je ’s nachts om 3.00 uur ineens iets wilt weten. Want het team is niet elke dag 24 uur beschikbaar. O ja, met de feestdagen zijn we voor vragen over je zorgverzekering wel wat minder bereikbaar. Op kerstavond en op oudjaarsavond zijn we tot 16.00 uur bereikbaar en met kerst en op nieuwjaarsdag zijn onze webcaretoppers de hele dag lekker vrij.

Pechman

Nieuw voor het team zijn de vragen over de Pechvogelhulp. Dit is een extra service voor iedereen die in 2017 een zorgverzekering bij ons heeft. Met de Pechvogelhulp van Ditzo zijn alle klanten met een Ditzo Zorgverzekering gedekt voor extra medische kosten tot € 10.000 na een ongeval in Nederland. We hebben hier ook een leuke game voor gemaakt, gebaseerd op de klassieker Pac-man: Pechman (voor desktop of laptop). Struikel niet over een banaan, val niet in de badkamer en kijk uit voor fietsers en auto’s! Raak je toch gewond? Gelukkig is daar de Ditzo Pechvogelhulp!

Heb je onze toppers van het webcareteam al gezien? Uiteraard staan ze in het overzicht met alle Ditzo medewerkers.


Door Christel

Miss engagement

Over Christel