Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Heb je een vraag? Willemijn geeft antwoord

Heb je een vraag over je verzekering, maar ben je niet in de gelegenheid die telefonisch te stellen? Gebruik dan Twitter of Facebook. Of stuur ons een appje. In de meeste gevallen beantwoordt een collega van het webcareteam je vraag binnen een uur. Of legt uit dat we iets langer nodig hebben om je vraag uit te zoeken. Willemijn Calis is een van de collega's van het webcareteam. Willemijn: "Omdat we een kleine organisatie zijn en dicht bij elkaar zitten, lossen we vragen meestal snel op."

Door

Webcareteam
Naast Willemijn bestaat het Ditzo webcareteam uit 7 andere collega’s van het belteam. Drie van hen zijn ook coördinator. Coördinatoren houden Twitter en Facebook in de gaten, geven tips voor het beantwoorden van een vraag of het signaleren als een vraag te lang onbeantwoord blijft. En omdat we best begrijpen dat je ’s avonds om 22 uur een vraag over je schadevrije jaren kunt hebben, houden ze ook buiten kantoortijden de berichten bij. Niet altijd kunnen we zo’n vraag direct beantwoorden, maar we zorgen er wel voor dat de dag erna je vraag gelijk wordt uitgezocht.

WhatsApp
Naast vragen via Twitter en Facebook, 'whatsappen' Willemijn en haar collega’s ook met klanten. De mogelijkheid om via WhatsApp schade te melden of een vrijwarigsbericht te sturen, vindt Willemijn zeer klantvriendelijk. "Dit is voor ons nog een beetje nieuw, maar het is nu al zeer succesvol. We krijgen via WhatsApp superveel positieve reacties."

Willemijn vindt webcare vooral leuk omdat vragen, problemen of gewoon leuke gesprekken in het openbaar plaatsvinden. Iedereen leest mee, dus dat maakt het extra spannend, maar ook extra leuk als je een klant weer goed hebt geholpen.

Heb jij een vraag? Stel hem via Twitter of Facebook.
Of stuur ons een appje via 06 - 516 777 01.


Door