Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo.nl opnieuw Website van het Jaar

27 nov 2017

Ditzo heeft tijdens de Website van het Jaar-verkiezing voor het tweede jaar op rij de prijs voor populairste website in de categorie Verzekeraars gewonnen. Ook werd Ditzo tweede in de categorie Beste Website.Tijdens een feestelijke uitreiking in Thuishaven in Amsterdam nam een team van Ditzo-ers trots de award in ontvangst.​

Door Gast

Gast blogger

​De Website van het Jaar-verkiezing is een jaarlijkse publieksstemming voor de beste en populairste sites. Tijdens deze verkiezing, die dit jaar voor de 17e keer werd gehouden, kan iedereen in verschillende categorieën zijn stem uitbrengen. De site van Ditzo heeft van het publiek in de categorie Verzekeraars de meeste stemmen gekregen en is daarmee net als in 2016 verkozen tot populairste website. 

Continu verbeteren

We zijn natuurlijk heel erg trots dat zoveel mensen op Ditzo gestemd hebben. We werken continu aan de website om het gebruiksgemak en de online service van de website te verbeteren. Bijvoorbeeld de ‘Stel je vraag’-functie waar je snel en eenvoudig antwoord krijgt op vragen over je verzekering. Dat we deze prijs hebben gewonnen is voor ons een signaal dat klanten dit waarderen.

Eén van de grootste publieksprijzen

Met ruim 600.000 stemmen is de Website van het Jaar-verkiezing​ een van de grootste publieksprijzen van Nederland. Het publiek kiest in 24 categorieën hun favorieten. Deze worden beoordeeld op onder andere inhoud, navigatie en ontwerp. Andere winnaars dit jaar zijn onder andere Apple, Buienradar, Radar, PSV, Paradiso, Tweakers, Brandweer, Nationale Vacaturebank, Relatieplanet.nl en Smulweb. De Website van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Emerce, Multiscope en Shareforce.

foto: Maurice Mikkers


Door Gast

Gast blogger