Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
Website van het jaar 2018

Ditzo Beste én populairste Website van het jaar 2018

23 nov 2018

Wat was het spannend in de Amsterdome tijdens de awardnight van de Website van het Jaar verkiezing. Ditzo was opnieuw genomineerd in de categorie verzekeraars. De spannende avond die gepresenteerd werd door Jan Versteegh was het wachten voor Ditzo meer dan waard. Aan het eind van de avond mochten we de award voor de beste én populairste Website van het Jaar 2018 in ontvangst nemen.​​

Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther

​​Elk jaar wordt de Website van het jaar gehouden en dit jaar al voor de 18e keer. Het is een publieksstemming waarbij iedereen zijn of haar stem kan uitbrengen in verschillende categorieën. De website van Ditzo heeft van het publiek in de categorie verzekeraars de meeste stemmen gekregen. Hiermee zijn we, net als in 2017, verkozen tot de populairste website. Maar dat was niet alles. We mochten dit jaar ook de award voor beste website in ontvangst nemen!

3 jaar op rij winnaar

Voor het derde jaar op rij de populairste website en voor een tweede keer de beste website in de categorie verzekeraars: hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. We willen jullie bedanken voor het stemmen, want zonder jullie was dit nooit gelukt!

We blijven verbeteren

We zijn ontzettend blij met de awards, maar dit betekent natuurlijk niet dat we stilzitten. We werken constant aan onze website en proberen onze service te blijven verbeteren. Zo hebben we onlangs onze servicepagina​ vernieuwd waardoor klanten (nog) gemakkelijker een antwoord kunnen vinden op hun vragen. En wil je weten met wie je dat gesprek hebt gehad via chat of telefoon? Bekijk dan de mensen achter Ditzo. Je vindt daar onze collega’s terug, elk met een persoonlijk verhaal.


Door Esther

Medewerker blije klanten

Over Esther