Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Ditzo verdubbelt elke euro die jij aan zorg voor een ander geeft

04 dec 2014

​Vorig jaar doneerde Ditzo 1 miljoen euro aan baanbrekend kankeronderzoek via de campagne ‘Kijk kanker de wereld uit’. Dit jaar gaan we nog een stapje verder. Ditzo wil dat iedereen de zorg blijft krijgen die ze nodig hebben. Daarom krijg je, wanneer je nu bij Ditzo voor jezelf zorgt, de kans om dat ook voor een ander te doen. En omdat wij onze verantwoordelijkheid als zorgverzekeraar serieus nemen, verdubbelen we elke euro die jij aan zorg voor een ander geeft.

Door

Ditzo vindt dat we als zorgverzekeraar moeten weten welke zorgproblemen er zijn of door de veranderingen in de zorg gaan komen.  Daarom riepen we in september en oktober met #zorgmee via social media op om te reageren op het nieuws en om verhalen met ons te delen. En brachten we in kaart hoe het met de zorg in Nederland staat.

Om te laten zien waar nu zorg ontbreekt of straks zal ontbreken, vroegen we vervolgens presentator Dennis Weening (o.a. Expeditie Robinson en Tourette on Tour) dit voor ons in beeld te brengen. Dennis ging met zijn iPhone op pad en maakte een aantal indringende mini-documentaires. Hij interviewde verschillende mensen die zorg nodig hebben en ondervond zelf aan den lijve hoe afhankelijk deze mensen zijn van zorg.

Wij willen samen met jou een bijdrage leveren aan mooie en concrete oplossingen voor jongeren, gezinnen en ouderen. Daarom kun je bij Ditzo komend jaar naast goede zorg voor jezelf, ook voor een ander zorgen. Al voor € 1 per maand draag jij bij aan betere zorg. En Ditzo verdubbelt dit bedrag. Zodat langdurig zieke kinderen muziek kunnen maken in het ziekenhuis. Dat niet-mobiele ouderen in gezelschap van andere boodschappen kunnen doen. Of dat jonge mantelzorgers de aandacht en steun krijgen die ze verdienen.

Al vanaf € 12 per jaar geef je ook zorg aan een ander! Zorg mee!

Door