Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Mijn Zorgverzekering vernieuwd

22 jul 2014

​De mijn omgeving van de Ditzo Zorgverzekering is vernieuwd. Zo heb je een verbeterd inzicht in je zorgverbruik en kun je je declaraties gemakkelijk doorzoeken. Ook kun je Mijn Zorgverzekering nu goed bekijken op je smartphone en tablet.

Door

Je Mijn Zorgverzekering, je persoonlijk online dossier, is vernieuwd. Dat zie je al direct na inloggen. We hebben het menu aangepast  en een aantal veelgebruikte onderdelen alvast voor je op een rijtje gezet. Zo heb je snel toegang tot je polisoverzicht, kun je direct kiezen voor declareren of klik je eenvoudig door naar je zorgverbruik.

Ook op je smartphone of tablet
We gebruiken allemaal steeds meer verschillende apparaten om onze financiële zaken te regelen. Mijn Zorgverzekering is daar ook op aangepast.  Je kunt nu je polis, je declaraties en je zorgverbruik eenvoudig ook op je smartphone of tablet bekijken. Wel zo makkelijk.

Zorgverbruik
Het inzicht in je zorgverbruik is eveneens verbeterd. Je ziet nu in een oogopslag wat je al aan zorgkosten hebt uitgegeven. En hoeveel je al van je eigen risico hebt besteed. Ook zie je hier het bedrag aan zorgkosten dat wij niet vergoeden.

Declaratieoverzicht
Naast de verbeteringen in het overzicht van je zorgverbruik hebben we ook het declaratieoverzicht aangepast. In dit overzicht vind je al je declaraties bij elkaar en kun je de verschillende declaraties eenvoudig doorzoeken. Handig als je even niet meer weet of je die rekening van de tandarts al hebt gedeclareerd. Ook kun je filteren op een indiende of verwerkte nota. En in plaats van een code hebben declaraties nu een duidelijke omschrijving. Zodat je ook weet over welke declaratie het gaat.

Heb je de nieuwe Mijn omgeving nog niet gezien? Log in op Mijn Zorgverzekering en ervaar zelf het gemak.


Door