Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Voordelen Ditzo Feestverzekering​

​​

Scherpe premie tegen uitstekende dekking

De Ditzo Feestverzekering is de goedkoopste in de markt. Je hebt uitstekende dekking tegen een scherpe premie. En je betaalt eenvoudig via iDEAL.

​​​​

Zelf je verzekerd bedrag kiezen

Feesten zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom is het handig dat je zelf je verzekerd bedrag kunt kiezen. Want hou je het eenvoudig met een dinertje voor familie, dan ben je vast goedkoper uit dan een groot feest in een kasteel met 100 gasten.

Geen eigen risico

Je hebt bij deze verzekering geen eigen risico. Je krijgt dus alle kosten terug die onder de dekking van de verzekering vallen, zonder dat je eerst een deel zelf moet betalen.

Cadeaus meeverzekerd

Ook de ontvangen cadeaus zijn meeverzekerd. Alle onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen die niets met de aard of de kwaliteit van de cadeaus te maken hebben, zoals brand of stukvallen, zijn verzekerd. Je bent ook verzekerd voor diefstal na inbraak uit een afgesloten gebouw. Ook diefstal uit een tent is verzekerd als deze permanent wordt bewaakt.

Wat kost de Ditzo Feestverzekering?

Hoeveel je bruiloft of feest kost, bepaal je natuurlijk zelf. Daarom kun je ook zelf kiezen voor welk bedrag je je feest verzekerd. Je kunt bij Ditzo kiezen uit de volgende bedragen:

  • € 5.000
  • € 10.000
  • € 15.000
  • € 20.000
  • € 25.000

Onze feestverzekering is de goedkoopste in de markt, want je feestdag is al verzekerd vanaf € 75,63!

Als je schade hebt is het vervelend als je verzekerd bedrag niet voldoende blijkt te zijn. Kijk daarom goed welk bedrag nodig is en houd bijvoorbeeld rekening met de kosten voor de bruiloftskleding, het feest, de locatie(s), de muziek, de fotograaf en de bloemen.

Blijkt tijdens het plannen van je feest dat de kosten toch hoger uitvallen dan verwacht? Dan kun je altijd het verzekerde bedrag dat je bij het afsluiten hebt gekozen, ophogen. Dit kan tot 14 dagen voor de bruiloft. Naar beneden bijstellen is niet mogelijk. ​​