Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
 

Over Ditzo

Welkom bij Ditzo!

Verzekeren begint bij jouw gemak. Niet bij het gemak van een verzekeraar. Het is tenslotte niet iets waar je elke dag mee bezig wilt zijn. Laat staan je druk over wilt maken. Daarom wil je alles direct goed geregeld hebben.

Wij bieden je verzekeringen die zijn toegespitst op wat je echt nodig hebt. Verzekeringen met heldere voorwaarden die je gemakkelijk kunt aanpassen. Waar en wanneer je maar wilt.

Wie zijn wij?

We vertellen graag meer over het bedrijf Ditzo, maar het is natuurlijk ook leuk om de mensen áchter Ditzo te leren kennen. We stellen ons daarom eerst aan je voor.

Wij zijn een internetverzekeraar en onderdeel van de groep van ASR Nederland N.V. Je sluit bij ons je verzekering(en) direct af via internet. Wij geven geen advies. Wil je wel advies? Dan helpt onze grote broer a.s.r. je graag verder. a.s.r. werkt samen met duizenden adviseurskantoren door heel Nederland. Vind een adviseur bij jou in de buurt.

In oktober 2007 zijn we gestart met de Ditzo Autoverzekering. In 2008 kwamen daar ook de Ditzo Woonhuisverzekering, de Ditzo Inboedelverzekering, de Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering, de Ditzo Reisverzekering en de Ditzo Rechtsbijstandverzekering bij. In 2011 introduceerden we – met John de Wolf in de hoofdrol - de Ditzo Zorgverzekering.

Heb je ons nodig?

Wij staan voor je klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op onze servicepagina vind je snel antwoord op je vraag. Wil je op een andere manier contact met ons opnemen? Bekijk dan onze contactpagina​.