Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

​​Heb je een nieuwe auto gekocht?

Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn voor het verzekeren van de auto en voer je wijziging door:

Ik ga mijn auto omruilen

Heb je een nieuwe auto gekocht en ga je de huidige auto omruilen? Zeg je huidige verzekering dan niet op, maar wijzig het kenteken via Mijn Ditzo. Log in, ga naar je autoverzekering en pas daar het kenteken aan.

Tijdens de wijziging zie je meteen welke dekkingen wij kunnen aanbieden voor de nieuwe auto en wat de bijbehorende premie is. Vul bij de wijzigingsdatum de datum in waarop je de auto gaat omruilen. Op die datum zijn allebei de auto's verzekerd. Je kunt de nieuwe auto dus gewoon ophalen met je huidige auto. De dag erna is het oude kenteken niet meer verzekerd. Je hoeft verder niets te doen.

Let op! Ruil je de auto niet op dezelfde dag om? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik heb een 2e auto gekocht en wil die ook bij Ditzo verzekeren

Wanneer je meerdere autoverzekeringen bij Ditzo verzekert, kom je in aanmerking voor onze 2e auto kortingsregeling. Je krijgt dan over al je autoverzekeringen een korting van 10% op je premie. Sluit voor je nieuwe auto een Ditzo Autoverzekering af en neem daarna even contact ​​​met ons op om de korting in orde te maken.

Direct regelen via Mijn Ditzo