Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Wil je je verzekering opzeggen?

​​

Overweeg je je Ditzo verzekering op te zeggen? Dat vinden wij jammer, want we zijn erg blij met je als klant. Wist je dat je bij ons bijna alles online kan regelen, je verzekering 24/7 kan wijzigen en dat je profiteert van het voordeelpakket als je meerdere verzekeringen bij ons hebt? Misschien sluit je huidige verzekering niet meer goed aan bij je situatie. Je kunt altijd even contact​ met ons opnemen, want misschien kunnen we je daarbij helpen en dat doen we graag.

Wil je toch opzeggen? Dat kan via Mijn Ditzo. Log in, ga naar de betreffende verzekering en klik onderaan op 'Naar opzeggen'. Geef daarbij aan wat de reden is van je opzegging.

Opzegtermijn

Let op: je sluit bij ons een verzekering af die na het eerste jaar dagelijks opzegbaar is per de maandelijkse verlengdatum. Bijvoorbeeld: is je verzekering ingegaan op 06-11-2015 en geef je op 18-03-2017 een opzegging door, dan stoppen wij je verzekering per 06-04-2017. De verzekering is ook tussentijds te beëindigen, wanneer je geen belang meer hebt bij de verzekering. Denk hierbij voor de inboedel- en woonhuisverzekering aan een verhuizing en voor de autoverzekering aan de verkoop van je auto. Of bij overlijden van de verzekerde.

Direct regelen via Mijn Ditzo