Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Waarom een overlijdensrisicoverzekering afsluiten?

De overlijdensrisicoverzekering biedt financiële zekerheid voor je nabestaanden. Want naast emotionele gevolgen heeft jouw overlijden ook grote financiële consequenties voor je nabestaanden.

Voor jouw nabestaanden

Natuurlijk wil je je nabestaanden verzorgd achterlaten. Dat kan met onze Overlijdensrisicoverzekering. Je kunt bijvoorbeeld een bedrag verzekeren voor een nabestaandenrente. Zo zorg je ervoor dat je partner of kinderen periodiek een uitkering krijgen. Een gerust gevoel.

Meer informatie

We maken verzekeren graag helder. Daarom geven wij ook online uitleg en antwoord op allerlei vragen. Wil je meer weten over de overlijdensrisicoverzekering of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch, per e-mail, via de chat en via het webformulier. Wat voor jou fijn is. Hoe je ook contact met ons opneemt, wij geven antwoord op je vragen en bieden praktische hulp en advies als je dat nodig hebt. Ook dat is verzekerd zijn van alle aandacht.

Met vragen kun je natuurlijk ook bij jouw adviseur terecht. Wil je jouw verzekeringszaken door een adviseur laten regelen, maar heb je nog geen adviseur? Hier vind je eenvoudig en snel een adviseur bij jou in de buurt.