Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Wintersportverzekering van Ditzo

​Hou jij ook zo van wintersport? Lekker skiën en snowboarden op mooie besneeuwde hellingen? Voor veel Nederlanders is het een vakantie waar ze maanden naar uitkijken. Helaas gebeuren er ook vaak ongelukken op de pistes. En dan is het belangrijk dat je een goede verzekering met wintersportdekking hebt.
Verzeker je
vakanties
Vanaf
€ 2,83
p/mnd

Waarom de Ditzo Doorlopende Reisverzekering?

Je bent standaard verzekerd voor medische kosten die je zorgverzekeraar niet vergoedt. En met de dekking ‘Sporten en wintersport’ ben je compleet verzekerd als je op wintersportvakantie gaat.

Gedekt is:

  • Reddingsactie met een banaan of helikopter
  • Alle medische kosten in het buitenland
  • Gipsvlucht terug naar Nederland
  • Schade of diefstal aan ski´s of snowboards
  • Skihuur, skipas en overgebleven skilessen

Waarom je wintersport verzekeren?

Juist op wintersportvakantie wil je goed verzekerd zijn. Je wilt je dure wintersportuitrusting niet kwijtraken door diefstal of schade. En ook de kosten van een eventuele reddingsactie met een helikopter of ‘banaan’ op de piste, wil je niet zelf betalen. Met de Ditzo Doorlopende Reisverzekering heb je een uitgebreide basisdekking met daarin dekking voor hulpverlening na een ski-ongeval, kosten voor de gipsvlucht naar Nederland of extra verblijfskosten en de medische kosten die je zorgverzekering niet vergoedt. En met de dekking ‘Sport en wintersport’ ben je ook verzekerd tegen diefstal of schade van je bagage of van je gehuurde skiuitrusting.

Bij Ditzo wél volledige wintersportdekking

Financiële vergelijkingssite Geld.nl beoordeelt de doorlopende reisverzekering van Ditzo positief. Als een van de weinige reisverzekeringen biedt Ditzo wél volledige wintersportdekking. Ook voor medische kosten die je zorgverzekeraar niet vergoedt.

Langlaufen

Ga je alleen langlaufen, dan is het niet nodig de aanvullende dekking ‘Sporten en wintersport’ af te sluiten. Langlaufen valt onder de basisdekking​ van onze Doorlopende Reisverzekering.

​​​