Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
social media politie

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​
 
Social Media Politie

Verstuur jij weleens een appje achter het stuur? Busted! De Social Media Politie patrouilleert op de Nederlandse wegen op zoek naar mensen die hun telefoon belangrijker vinden dan hun eigen en jouw veiligheid. Want je telefoon gebruiken in het verkeer, dat is dus gewoon niet oké. Tijd om daar iets aan te doen.

​​

​​Waarom Social Media Politie?

We zijn samen met RUMAG een campagne gestart tegen telefoongebruik in het verkeer. Elk jaar vallen er tot enkele tientallen doden en honderden gewonden in het verkeer door telefoongebruik. Dit komt vooral doordat je je laat afleiden door je telefoon. Of je nu belt, appt of social media checkt, je gedachten zijn niet (volledig) bij het verkeer. Alleen al het reiken naar je telefoon, zorgt voor bijna 5% meer kans op een ongeval. En weet je dat 1 op de 10 fietsongevallen met verwondingen, door telefoongebruik komt? Bij jongeren is dit zelfs bij 1 op de 5 ongelukken de oorzaak (bron: SWOV).
 

Tijd om verantwoordelijkheid te nemen

De cijfers liegen er niet om. Als verzekeraar vinden wij het ontzettend belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de gevaren en gevolgen van telefoongebruik in het verkeer. De feiten kennen we, nu is het tijd om onze verantwoordelijkheid te nemen, voor onszelf en onze medeweggebruikers!
 

Elke donderdag een nieuwe Social Media Politie

Elke donderdagavond (tot en met 9 november) staat er een nieuwe aflevering van Social Media Politie online. Volg ons nu op Facebook of YouTube om niets te missen!
 
 
​​