Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat

Basisdekking: Geld Garant Uitvaartplan

Met het Geld Garant Uitvaartplan van Ardanta ontvangen nabestaanden geld na overlijden. De nabestaanden kunnen met dit geld de rekening aan de uitvaartverzorger betalen. De kenmerken van het Geld Garant Uitvaartplan zijn:

Uitvaartverzorging door wie je wilt

Je hebt vrije keuze in uitvaartverzorging. Belt de nabestaande het meldnummer bij overlijden, 0800 33 33 000 (24 uur per dag bereikbaar)? Dan schakelen wij de uitvaartverzorger naar keuze in.

Je kunt een uitvaart verzekeren tot € 20.000

Dit is het maximale bedrag dat je kunt verzekeren.

Automatische vijfjaarlijkse verhoging

Het verzekerde bedrag wordt iedere vijf jaar automatisch verhoogd met 25% tot maximaal € 20.000. De premie wordt dan aangepast aan het nieuwe verzekerde bedrag. Wil je over vijf jaar geen automatische verhoging? Dan kun je dat over vijf jaar stopzetten.

Kinderen tot 18 jaar meeverzekerd

Kinderen tot 18 jaar zijn maximaal meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). Je betaalt hier geen extra premie voor en je hoeft hiervoor geen gezondheidsvragen te beantwoorden. Wel vraagt Ardanta je kind(eren) bij hen aan te melden.

Als een kind levenloos wordt geboren, dan vraagt Ardanta een bewijs van overlijden van de Burgerlijke Stand. Kun je deze niet krijgen? Dan is een medische verklaring voldoende. Je kind is dan maximaal meeverzekerd voor het hoogst verzekerde bedrag van de ouder(s). Ardanta vergoedt de uitvaartkosten aan de hand van de rekeningen.

Emotionele nazorg

Deskundige hulp, speciaal voor de rouwverwerking van kinderen tot 18 jaar als een gezinslid komt te overlijden, ter waarde van € 500.

Inclusief ongevallendekking

Als het overlijden het gevolg is van een ongeval wordt tot de leeftijd van 65 jaar € 2.500 extra uitgekeerd.

Premiebetaling zoals je dat zelf wilt

Je kunt je premie betalen per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar.

Bepaal zelf de premiebetaalduur

Bepaal zelf of je de komende 30 jaar premie betaalt of tot in je 80ste levensjaar. De premie is afhankelijk van jouw leeftijd.

Afsluiten tot en met 75 jaar

Een ruime leeftijdsgrens om je te kunnen verzekeren.

Andere uitvaartverzekeringen van Ardanta

Ardanta kent naast het Geld Garant Uitvaartplan ook het Zorg Garant Uitvaartplan en het Geld Geregeld Uitvaartplan. Wil je meer weten over de verschillen tussen deze verzekeringen of wil je advies hierover? Kijk dan op https://ardanta.nl/verzekeringen of neem contact op met Ardanta.

Verzekering omzetten in nieuwe verzekering? Premiebetaling of verzekering stopzetten?

Een uitvaartverzekering heb je tot aan je overlijden. Ook als je geen premie meer hoeft te betalen, dan blijf je verzekerd. Besluit je om de premiebetaling eerder te stoppen, de verzekering af te kopen of om te zetten in een nieuwe verzekering? Dan is dat wel mogelijk. Hier zijn altijd kosten aan verbonden. Lees hier de actueel geldende kosten.

Laat je goed adviseren, voordat je een verzekering premievrij maakt, afkoopt of omzet in een nieuwe verzekering.