Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Welk voordeel krijg je met het Voordeelpakket?

Naast korting op je schadeverzekering(en) profiteer je met het voordeelpakket van meer voordeel.

Waar bestaat het voordeelpakket uit?

 • Jaarlijkse korting op de premie van je schadeverzekering(en)
 • Safeman: een klein en lichtgewicht ski-slot met korting
 • Zonder extra kosten een eerste hulp bij juridische conflicten via de Pechvogelhulp Juridisch
 • Zonder extra kosten een extra vergoeding op medische kosten na een ongeval als je Ditzo Zorgverzekering deel uitmaakt van het Voordeelpakket.

Korting op je schadeverzekering(en)

De jaarlijkse korting op je schadeverzekering(en) is afhankelijk van het aantal lopende producten bij Ditzo en is als volgt opgebouwd:

Ditzo Voordeelladder

Aantal producten met bijbehorende korting per jaar
 • 7   € 100,00            
 • 6   € 80,00
 • 5   € 40,00
 • 4   € 20,00
 • 3   € 10,00
 • 2   € 5,00

Let op!

 • Heb je twee of meer verzekeringen van dezelfde productsoort? Dan tellen deze als één product. Twee autoverzekeringen tellen wij bijvoorbeeld als één product.
 • Je zorgverzekering tellen we mee voor het aantal producten, de korting krijg je alleen over je schadeverzekeringen.

Waar zie je hoeveel jaarlijkse korting je krijgt?

De jaarlijkse korting op je schadeverzekering(en) is afhankelijk van het aantal lopende producten. In Mijn Ditzo van je schadeverzekeringen zie je precies waar je staat op onze Voordeelladder en hoeveel jaarlijkse korting je krijgt. Log in en bekijk je voordeel!

Wanneer ontvang je de jaarlijkse korting op je schadeverzekering(en)?

Op 1 december 2020 kijken wij of je Voordeelpakket aanstaat en hoeveel producten je bij ons hebt lopen. Het aantal lopende producten op dat moment bepaalt je voordeel. Je krijgt dit bedrag in december 2020 van ons terug via een eenmalige overboeking, of het bedrag wordt verrekend met de eerstvolgende premie.

Safeman: een klein en lichtgewicht ski-slot met korting

Onbezorgd wintersporten betekent ook volop genieten van lunches en après-ski, vinden we bij Ditzo! Dat lukt pas echt als je ski’s of snowboard veilig op slot staan. Daarom krijg je tijdelijk 20% korting op het Safeman slot met kortingscode “Ditzo20” (invoeren bij bestelling).

Eerste hulp bij juridische conflicten: Pechvogelhulp Juridisch

De eerste hulp bij juridische conflicten loopt via DAS Rechtsbijstand N.V. en is te bereiken via WhatsApp (06 – 516 777 01). Een juridisch specialist van DAS helpt je direct op weg, zodat je weet welke stappen je kunt ondernemen om jouw conflict tot een goed eind te brengen en schade te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan: een uitleg over de wettelijke mogelijkheden of het opstellen van een brief die gebruikt kan worden bij je conflict. Moet er overgegaan worden tot een dossier of zaak? Dan kan het zijn dat er kosten in rekening worden gebracht. Dit gaat altijd in overleg met de specialist van DAS. Het staat je natuurlijk ook vrij om naar een andere rechtsbijstandverlener te gaan. Bekijk meer info over de Ditzo Pechvogelhulp Juridisch.

Verzekerd van een extra vergoeding op je zorgverzekering: Pechvogelhulp Plus

Als de Ditzo Zorgverzekering onderdeel uitmaakt van het Voordeelpakket, wordt je zorgverzekering zonder extra kosten uitgebreid met de aanvullende dekking Pechvogelhulp Plus. Hiermee krijg je een vergoeding tot € 12.500 voor extra medische kosten na een ongeval over de hele wereld. Het gaat hierbij om kosten die je basisverzekering of aanvullende verzekering niet vergoeden Daarnaast ben je verzekerd voor een uitkering van € 12.500 bij overlijden na een ongeval. Alle voorwaarden van de Ditzo Pechvogelhulp Plus 2019 vind je hier.

Let op! Voor de uitbreiding van de zorgverzekering met de aanvullende dekking Ditzo Pechvogelhulp doen wij op 31 januari 2020 een check: heb je op dat moment zowel een zorg- als schadeverzekering bij Ditzo? Dan zetten wij de Ditzo Pechvogelhulp Plus met terugwerkende kracht per 1 januari 2020 aan op je zorgverzekering. Dit zie je dan uiterlijk eind februari 2020 op je polisblad.

Hoe word je voordeelklant?

Wil jij ook profiteren van het voordeelpakket? Sluit meerdere producten bij Ditzo en je wordt tijdens het afsluiten automatisch voordeelklant! Heb je al meerdere producten bij Ditzo? Log dan in op Mijn Ditzo en activeer het Voordeelpakket.

Bekijk meer info over voordeelklant worden​.

​​