Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Voorwaarden Ditzo Voordeelpakket ​​

1. Wat is het Ditzo Voordeelpakket?

Het Ditzo voordeelpakket geeft een klant met meerdere lopende producten bij Ditzo recht op voordeel. Dit voordeel bestaat uit:

 • Jaarlijkse korting op de premie van je schadeverzekeringen
 • Safeman: een klein en lichtgewicht ski-slot met korting
 • Zonder extra kosten een eerste hulp bij juridische conflicten via de Pechvogelhulp Juridisch
 • Zonder extra kosten een extra vergoeding op medische kosten na een ongeval als je Ditzo Zorgverzekering deel uitmaakt van het Voordeelpakket​​​

1.1 Korting op je schadeverzekering(en)

De jaarlijkse korting op je schadeverzekering(en) is afhankelijk van het aantal lopende producten bij Ditzo en is als volgt opgebouwd:

Ditzo Voordeelladder

Aantal producten met bijbehorende korting per jaar
 • 7   € 100,00            
 • 6   € 80,00
 • 5   € 40,00
 • 4   € 20,00
 • 3   € 10,00
 • 2   € 5,00

Let op!

 • Heb je twee of meer verzekeringen van dezelfde productsoort? Dan tellen deze als één product. Twee autoverzekeringen tellen wij bijvoorbeeld als één product.
 • Je zorgverzekering tellen we mee voor het aantal producten, de korting krijg je alleen over je schadeverzekeringen.

1.2 Safeman: een klein en lichtgewicht ski-slot met korting

In samenwerking met Safeman bieden wij ski-sloten aan met 20% korting! De sloten zijn geschikt voor zowel ski’s als snowboards. Normaal kost zo’n ski-slot € 21,95. Maar klanten van Ditzo betalen slechts € 17,55. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘Ditzo20’ (invoeren bij bestelling).

1.3 Eerste hulp bij juridische conflicten: Pechvogelhulp Juridisch

De eerste hulp bij juridische conflicten loopt via DAS Rechtsbijstand N.V. en is te bereiken via WhatsApp (06 – 516 777 01). Een juridisch specialist helpt je direct op weg, zodat je weet welke stappen je kunt obdernemen om jouw conflict tot een goed einde te brengen en schade te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan: een uitleg over de wettelijke mogelijkheden of het opstellen van een brief die gebruikt kan worden bij je conflict. Moet er overgegaan worden tot een dossier of zaak? Dan kan het zijn dat er kosten in rekening worden gebracht. Dit gaat altijd in overleg met de specialist van DAS. Bekijk meer info over de Ditzo Pechvogelhulp Juridisch.

1.4 Verzekerd van een extra vergoeding op je zorgverzekering: Pechvogelhulp Plus

Als de Ditzo Zorgverzekering onderdeel uitmaakt van het Voordeelpakket, wordt je zorgverzekering zonder extra kosten uitgebreid met de aanvullende dekking Pechvogelhulp Plus. Hiermee krijg je een vergoeding tot € 12.500 voor extra medische kosten na een ongeval over de hele wereld. Het gaat hierbij om kosten die je basisverzekering of aanvullende verzekering niet vergoeden Daarnaast ben je verzekerd voor een uitkering van € 12.500 bij overlijden na een ongeval. Alle voorwaarden van de Ditzo Pechvogelhulp Plus vind je hier.

2. Voor wie is het Ditzo Voordeelpakket?

 • Om gebruik te maken van het Ditzo Voordeelpakket moet je 18 jaar of ouder zijn op het moment van afsluiten van je verzekeringen én in Nederland woonachtig zijn.
 • Het Ditzo Voordeelpakket geldt voor klanten met meerdere lopende producten bij Ditzo. Bij Ditzo kennen we de volgende productsoorten:
  • Aansprakelijkheid
  • Auto
  • Inboedel
  • Woonhuis
  • Reis
  • Rechtsbijstand
  • Zorg

Heb je twee of meerdere producten? Dan kom je in aanmerking voor het Voordeelpakket. Heb je twee of meer verzekeringen van dezelfde productsoort? Dan tellen deze als één product. Twee autoverzekeringen tellen wij bijvoorbeeld als één product.

3. Hoe activeer je het Ditzo Voordeelpakket?

Het Ditzo Voordeelpakket kan op 3 manieren worden geactiveerd:

 1. Als je klant bent bij Ditzo en in aanmerking komt voor het Voordeelpakket (zie hierboven paragraaf 2). Activatie moet dan zelf gedaan worden in Mijn Ditzo van je schadeverzekering(en). Je wordt hier per e-mail van op de hoogte gesteld.
 2. Als je een schadeverzekering afsluit en op dat moment in aanmerking komt voor het Voordeelpakket. Activatie gebeurt dan automatisch. Wanneer je inlogt in Mijn Ditzo van je schadeverzekeringen zie je direct dat je voordeelklant bent.
 3. Als je een zorgverzekering afsluit en op dat moment in aanmerking komt voor het Voordeelpakket. Activatie kan dan 1 dag na het afsluiten van de zorgverzekering zelf gedaan worden in Mijn Ditzo van je schadeverzekeringen. Je krijgt hiervan bericht na het afsluiten van de zorgverzekering.

Let op! Voor de uitbreiding van de zorgverzekering met de aanvullende dekking Ditzo Pechvogelhulp Plus geldt een andere manier van activatie. Wij doen jaarlijks op 31 januari een check: heb je op dat moment zowel een zorg- als schadeverzekering bij Ditzo? Dan zetten wij de Ditzo Pechvogelhulp Plus met terugwerkende kracht per 1 januari aan op je zorgverzekering. Dit zie je dan uiterlijk eind februari op je polisblad.

​​​

4. Wanneer ontvang je de jaarlijkse korting op je schadeverzekering(en)?

Wij kijken jaarlijks op 1 december of je Voordeelpakket aanstaat en hoeveel producten je bij ons hebt lopen. Het aantal lopende producten op dat moment (stand t/m 30 november) bepaalt je voordeel. Je krijgt dit bedrag in december van ons terug via een eenmalige overboeking.

5. Wanneer heb je geen recht op het ontvangen van de jaarlijkse korting op je schadeverzekering(en)?

Je hebt geen recht op de jaarlijkse korting als:

 • je voordeelpakket op 1 december niet geactiveerd is in Mijn Ditzo;
 • je niet (meer) in aanmerking komt voor het Voordeelpakket zoals hierboven beschreven in paragraaf 2. Bijvoorbeeld door een opzegging van een van je producten vóór 1 december;
 • je gebruik maakt van de wettelijke bedenktermijn na het afsluiten van je verzekering, waardoor je op 1 december niet meer tenminste 2 lopende producten hebt bij Ditzo;
 • je per 1 december een betalingsachterstand hebt op je schadeverzekering(en).

6. Wat zijn de rechten van Ditzo?

Het Voordeelpakket geldt t/m 1 februari 2022 en wordt daarna stilzwijgend verlengd. Wij behouden ons het recht voor om de voordelen van het Voordeelpakket per 1 februari 2022 aan te passen of te beëindigen. We melden dit tenminste 30 dagen van tevoren.

​​​​​