Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Opstalverzekering

Verzeker je huis tegen brand, storm en inbraak

​Een opstalverzekering (of woonhuisverzekering) is onmisbaar als je een eigen huis hebt. Schade door brand, lekkage, inbraak of slecht weer wil je natuurlijk goed verzekeren. De Ditzo Opstalverzekering lost dat probleem in een keer voor je op. Je sluit al een Ditzo Opstalverzekering af vanaf €7,26 per maand.

Verzeker je huis
Vanaf
€ 7,26
p/mnd
​​​​​

 

​Voordelen van de Ditzo Opstalverzekering

Je bent met de Ditzo Opstalverzekering gegarandeerd nooit onderverzekerd, het verzekerd bedrag is altijd voldoende. Daarnaast kun je:

  • Vervangende woonruimte krijgen bij nood 
  • Zelf je eigen risico bij stormschade bepalen 
  • Je woning ook bij verhuur verzekeren (bv. Airbnb
 

Altijd Wonen Garantie

Is je huis zo beschadigd dat je niet meer in je huis kunt wonen, dan regelen we per direct vervangende woonruimte. Zodat je snel met je leven verder kunt. Intussen doen we er alles aan om je schade zo snel mogelijk op te lossen.

Wat is het verschil tussen een opstal en een inboedelverzekering?

Met een opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering genoemd) ben je verzekerd voor schade aan alles wat ingebouwd of (vast)genageld is aan je huis. Denk aan de keuken, badkamer en een inbouwkoelkast. Een inboedelverzekering​ sluit je af om jouw 'losse' spullen te verzekeren, zoals je bank, tafel en laptop. Bij beide verzekeringen kun je kiezen voor een basis- of allriskdekking.

Opstalverzekering berekenen

Je premie berekenen voor je opstalverzekering is eenvoudig. Bereken de premie en vul op de volgende pagina je gegevens in. Je krijgt dan meteen je premie van je opstalverzekering te zien.​​​​​