Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Informatie voor zorgaanbieders​​​​

De zorg voor Ditzo wordt ingekocht door a.s.r. Naast Ditzo koopt a.s.r. ook voor het label De Amersfoortse zorg in. We zijn een landelijk opererende zorgverzekeraar en vertegenwoordigen ongeveer 425.000 verzekerden.

Bekijk hier onze Algemene Inkoopvoorwaarden die gelden bij een zorgovereenkomst.

​​​​​​​​​​

Gevolgen corona voor zorgaanbieders

Op de website van Zorgverzekeraars Nederland vind je alle actuele informatie over wat zorgverzekeraars doen om verzekerden en zorgaanbieders te helpen bij het krijgen en verlenen van veilige en tijdige zorg die wordt vergoed vanuit de basis- en aanvullende zorgverzekeringen.

We verlenen financiële steun aan zorgverleners die als gevolg van de coronacrisis minder omzet hebben. Als je gebruik wil maken van deze ‘continuïteitsbijdrage’, kun je een aanvraag doen via VECOZO. Voor algemene informatie over de regeling verzoeken we je de website van Zorgverzekeraars Nederland te bezoeken of contact op te nemen met je beroepsvereniging.

Mocht je specifieke vragen hebben over de afhandeling van je aanvraag door a.s.r. Ziektekosten (De Amersfoortse en Ditzo), dan kun je ons via e-mail bereiken via uitvoering.cb.regeling@asr.nl.

MijnZorgverlener

MijnZorgverlener is een beveiligde omgeving op onze website waar je inlogt met je bestaande Vecozo-certificaat. Je hebt inzicht in je gesloten overeenkomsten, ingediende declaraties en je contactgegevens. Via MijnZorgverlener kun je ook je rekeningnummer aanpassen.

Inloggen MijnZorgverlener

​​​​​​​​​​​​​​​​​In het menu vind je de verschillende zorgsoorten.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Zo​rgsoorten