Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Zorgverzekering

Voordelig én altijd vrije ziekenhuiskeuze

Met de basisverzekeringen van Ditzo kies je altijd zelf de huisarts of het ziekenhuis waar je naartoe gaat. Maar je hebt natuurlijk ook zo je eigen wensen. Met onze voordelige aanvullingen stel je ​daarom een pakket samen dat écht bij jou past.

Daarom Dit​zo (een m​erk van a.s.r.)

  • Gewoon goed v​erzekerd voor o.a. fysiotherapie en de tandarts.
  • Je krijgt bij ons een gratis ongevallendekking met €10.000 extra​ vergoeding voor tandonge​vallen en fysiotherapie.
  • Een deel van je premie bel​eggen we om een steentje bij te dragen aan een goede toekomst. a.s.r. staat in 2022 op nummer 1 van de Eerlijke Verzekeringswijzer​.

Ditzo Goede Ke​uze

Natura

€ 128,95 p/m


Met contract 100% vergoed bij alle ziekenhuizen en alle zorgverleners


Zonder contract
Maximaal 75% vergoed


Regel alles zelf en eenvoudig online

Bereken je premie​​

Lees meer​​

Ditzo Vrije Keuze

Combinatie

€ 144,50 p/m


Met contract 100% vergoed bij alle ziekenhuizen en alle zorgverleners


Zonder contract
Maximaal 1​00% vergoed


Regel alles zelf en eenvoudig online

Bereken je premie​​​

Lees meer​​

​​Goed bezig en a.s.r. Vitality

Gewoontes voer je uit zonder erbij stil te staan. Wij willen je graag stap voor stap helpen, om bewust te worden van gezonde gewoontes. En zo bij te dragen aan een gezondere leefstijl. Onze pagina Goed Bezig!​​ is dé plek om op een inspirerende manier met beweging, voeding en slapen aan de slag te gaan. Ga je de uitdaging aan om meer te bewegen? Check dan zeker ook de a.s.r. Vitality app​! Want beweeg je met a.s.r. Vitality, dan word je voor je inzet beloond. Best een handig steuntje in de rug op weg naar zo’n nieuwe gewoonte toch?
Meld je nu aan

Ditzo doet duurzaam

Vind je het ook belangrijk dat je premie bijdraagt aan een betere wereld? Dan zit je bij ons goed. Ditzo is onderdeel van a.s.r. en mede dankzij het duurzame beleggingsbeleid van a.s.r., zijn we ook dit jaar weer de nummer 1 in de Eerlijke Verzekeringswijzer. Maar we doen nog veel meer. We willen ons namelijk verzekeren van een goede toekomst. Hoe we dat doen lees je op onze pagina over duurzaamheid​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.

​​​​​​​​​​​​