Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 127 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Buitenland module ​​​​

​​Wil je zeker zijn dat je spoedeisende zorg in het buitenland tijdens de vakantie is verzekerd? Neem dan de module Buitenland. Hiermee ben je voor een voordelige prijs per maand verzekerd voor spoedeisende zorg in het buitenland met werelddekking. Vergeet voor eventuele extra zorgkosten, zoals repatriëring of reddingsoperaties ín het buitenland, geen reisverzekering af te sluiten.

​​

Goed verzekerd voor spoedeisende zorg in het buitenland

Wil je net even zeker weten dat je altijd goed verzekerd bent voor spoedeisende hulp in het buitenland? Met de Ditzo Buitenland module ben je goed verzekerd voor spoedeisende zorg over de gehele wereld voor maar €1,50 per maand. Deze verzekering dekt de kosten voor spoedeisende zorg in het buitenland en niet-spoedeisende zorg die je erna nog nodig kan hebben in Nederland.

Wat krijg je vergoed met de Buitenland module

Bij spoedeisende zorg vergoeden wij:

  • Spoedeisende zorg wereldwijd
  • Noodzakelijk medisch vervoer in het buitenland
  • Ondersteuning door onze alarmcentrale SOS International


 ​​​​​​​​​​

Wat is spoedeisende zorg?

Voor gebruik van de Buitenland module gaat het hierbij om de kosten die niet worden vergoed vanuit de basisverzekering en je aanvullende verzekering. Met spoedeisende zorg bedoelen wij zorg die vooraf niet kan worden voorzien, en het gevolg is van een acute ziekte of ongeval, waarbij direct medisch noodzakelijke hulp nodig is. Bijvoorbeeld een gebroken been tijdens het skiën.

Hiervoor dient het letsel vastgesteld te worden door een arts en moet er bevestigd worden, dat het letsel is veroorzaakt door het ongeval. Als dit onduidelijk is of er ontstaat twijfel dan kunnen wij jou vragen aanvullende informatie toe te sturen.

Wat krijg je niet vergoed bij deze module?

Binnen de module Buitenland worden de volgende zaken niet vergoed:

  • Niet spoedeisende of geplande zorg in het buitenland;
  • Vervoer terug naar Nederland (repatriëring);
  • Reddingsoperaties

Wil je geen risico lopen dat je deze kosten alsnog zelf moet betalen? Sluit dan een Ditzo reisverzekering af.

In onderstaande infographic kun je zien wat je allemaal wel of niet vergoed krijgt met deze module Buitenland.

SOS International

Bij spoedeisende zorg in het buitenland dien je direct contact op te nemen of te laten nemen met SOS International. De arts van SOS International treedt in een dergelijke situatie op namens onze medisch adviseur. SOS International Hulpverlening biedt 24/7 hulp aan reizigers bij ziekte of een ongeval. Wil je meer informatie over spoedeisende zorg in het buitenland en SOS International Hulpverlening? Ga dan naar spoedeisende zorg in het buitenland.

Naast de hulp die je krijgt bij spoedeisende zorg, omvat deze buitenland module ook de Ongevallendekking Fysio & Tand. Hiermee vergoeden wij je zorgkosten na een ongeval voor onder andere fysiotherapie, loopmiddelen, vervangende mantelzorg en tandartskosten. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar de pagina over de Ongevallendekking Fysio & Tand.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​