Klantenservice
We vragen je geboortedatum als extra controle.
Kies nu eerst een nieuw, zelf bedacht wachtwoord

Een wachtwoord dat je zelf kiest is veel makkelijker te onthouden

Zorg dat dit wachtwoord...
Tussen de 8 en 12 tekens lang is
Minstens 1 cijfer en 1 letter bevat
Niet de tekens `<>/"'&\ bevat
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons
gezond.nl

Ditzo en Gezond.nl werken samen

Ditzo werkt samen met Gezond.nl om voor al haar verzekerden in de stad Utrecht een Digitale huisarts beschikbaar te maken. Bij Ditzo geloven we dat mensen gelukkiger en gezonder zijn als ze zelf de regie hebben over hun gezondheid. Een makkelijk toegankelijke huisartsdienst is daarbij een belangrijke voorwaarde.

Daarom heeft Ditzo besloten te gaan samenwerken met de Digitale Huisarts van Gezond.nl. De Digitale Huisarts is ontwikkeld door huisartsen en biedt een digitale omgeving waarin je laagdrempelig en snel antwoord krijgt op een vraag over je gezondheid. Is een afspraak op de praktijk nodig? Dan kun je terecht bij de dichtstbijzijnde aangesloten huisartspraktijk. Zo bepaal je zelf op welk moment en op welke manier jij contact hebt met jouw zorgverlener.


Meer over digitale zorg

Jouw huisarts, online en dichtbij

Bij de Digitale huisarts kun je op een veilige manier terecht met al jouw vragen over je gezondheid. Na inloggen met DigiD krijg je toegang tot de digitale omgeving van Gezond.nl waar je overdag, 's avonds en in het weekend terecht kunt voor de volgende diensten:

  • Chat met een zorgverlener
  • Videobellen met je huisarts, ook op zaterdag
  • Maak online een afspraak voor een telefonisch of videoconsult, of op de praktijk
  • Beveiligd berichten sturen naar je zorgverleners
  • Vraag herhaalmedicatie aan bij je apotheek
  • Bekijk de uitslagen van je onderzoeken
  • Bekijk je medisch dossier

Wat moet je doen

Om gebruik te kunnen maken van de Digitale Huisarts registreer je je bij Gezond.nl. Via Gezond.nl regel je vervolgens de inschrijving bij een aangesloten huisartsenpraktijk bij jou in de buurt. In Utrecht is dat de huisartspraktijk DocLine bij Galgenwaard. Na inschrijving haalt deze praktijk met jouw toestemming je gegevens op een veilige manier op bij je huidige huisarts en word je daar uitgeschreven.

Ben je al ingeschreven als patiënt bij huisartspraktijk DocLine? Dan hoef je niks te doen, je maakt al gebruik van de online diensten van Gezond.nl.


​​​​​
​​

Meer over de Digitale huisarts

​​​​