Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

The Bootcamp Club

08 jan 2020

2020 gaan we vliegend van start. Daar zijn we het over eens toch?! We verruilen de oliebollen voor een gezonde snack en in het kader van ‘Dry January’ slaan we de alcohol even een maandje over. Tenminste… Maar goed, waar het allemaal om draait binnen of beter gezegd buiten The Bootcamp Club is goed in je vel zitten door lekker te bewegen. Iets wat energie kost, maar waar je nog meer energie van krijgt. En ja, hier hoort ook bij dat jij jezelf af en toe een schop onder je kont moet geven om toch naar de training te gaan. Maar als je bent geweest weet je waar je het voor deed. Dat gevoel! Wij zijn dan ook van mening dat er geen enkele training op kan tegen een training in de buitenlucht. En dat door weer en wind, want we laten ons niet zomaar uit het veld slaan. Tenslotte weten we waar we het allemaal voor doen: de vele voordelen van buiten sporten. Ken jij ze al? We zetten er een aantal voor je op een rijtje!

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Wil je meteen gebruik maken van deze actie? In Mijn Zorgverzekering vind je een link naar de kortingscode.


1. Je verlegt snel je grenzen

Bootcamp is een combinatie van fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je in korte periode je grenzen flink verlegt. Je werkt aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool. Hoe fijn is dat?

2. Vitamine D

Veel mensen brengen een groot deel van de dag binnen door. Hoe lekker is het om dan de sportschool te verruilen voor prachtige natuur? Door buiten te sporten maak je vitamine D aan wat belangrijk is voor de groei en het behoud van stevige botten en tanden. Daarnaast draagt het bij aan een betere weerstand.

3. Schone lucht in het park

De lucht in het park is door bomen en planten een stuk schoner. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mensen die in de buurt van een park wonen minder lijden aan longklachten, hart- en vaatziekten en depressie. En in tegenstelling met de sportschool heb je geen last van vieze zweetluchtjes.

4. Goed voor de nachtrust

Daglicht is essentieel voor een goede nachtrust en helpt bij een goede regulatie van je biologische klok. Ben je overdag veel buiten, dan maak je in de avond meer melatonine (slaaphormoon) aan.

5. Winterdip, no worries

Wist je dat buiten sporten een winterdip of zelfs depressie tegengaat? Doordat de zon minder schijnt en we meer binnen zitten, kun je sneller last krijgen van een winterdip. Door simpelweg naar buiten te gaan en zonlicht op te nemen kun je dit voorkomen. Kickstart jouw dag met een Early Bird Bootcamp en begin de dag fris en fruitig. Je zult direct merken dat jij je dag een stuk relaxter begint.

6. Genieten van de omgeving

Bootcampen in de natuur, een wisselende omgeving krijg je er gratis bij. Laat je gedachten lekker afdwalen en geniet van de natuur om je heen. De natuur zorgt voor een ontspannen gevoel en vermindering van stress. Verder helpt het bij de stimulering van je creatieve brein en het vermogen om probleemoplossend te denken.

The Bootcamp Club helpt jou investeren in jezelf

The Bootcamp Club is een sportbedrijf met als missie om iedereen elke dag een beetje gezonder en gelukkiger te maken en daarom helpen wij jou graag om je gezonde voornemens vast te houden. Dat doen we door onze bootcamp trainingen en onze gecertificeerde trainers. We zijn natuurlijk wel serieus, we hebben een berg aan fitness kennis in huis en dat willen we graag overbrengen. Naast onze reguliere bootcamptrainingen met verschillende intensiteit (low, medium en high) bieden we ook trainingen als, kickboks, yoga en running aan. Voor elk wat wils dus!

Speciaal voor verzekerden van Ditzo hebben wij een leuke nieuwjaarsactie. Om jou te helpen bij het maken van gezonde keuzes, krijg jij van ons 40% korting op 5 keer bootcampen. Van €50,- voor €30,-. Nog meer reden om te kiezen voor een gezond en fit lijf!


Waar vind je de kortingscode?

In Mijn Zorgverzekering vind je een link naar de kortingscode.

De inhoud van deze pagina is niet afkomstig van Ditzo en is rechtstreeks afkomstig van de partners. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van de informatie, aangeboden diensten en/of producten op deze pagina.


Door Michiel

Mister social

Over Michiel