Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Waarom Marley Spoon bijdraagt aan een gezondere leefstijl

08 jan 2020

Iedereen kan iets doen om zijn of haar leefstijl een stukje gezonder te maken. De maaltijdbox van Marley Spoon zorgt ervoor dat je altijd gezond en gevarieerd eet, zonder dat het jou teveel moeite kost. Een ontspannen én smaakvolle stap richting een gezondere leefstijl dus.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Wil je meteen gebruik maken van deze actie? In Mijn Zorgverzekering vind je een link naar de kortingscode.


1. Marley Spoon zorgt voor ontspanning!

Naast gezond eten, is rust een belangrijke factor voor een gezonde leefstijl. De maaltijdbox van Marley Spoon doet de boodschappen voor je. Jij kiest iedere week wat jij wilt eten uit 20 recepten. Marley Spoon bezorgt vervolgens de ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden, samen met de receptkaarten, gewoon bij jou thuis. Super ontspannen dus! Zo kook jij altijd iets bijzonders. Met Marley Spoon plan je bestellingen tot wel 8 weken vooruit, of sla een weekje over als je niet thuis bent.

2. Kook altijd met verse ingrediënten

Koken met Marley Spoon betekent koken met uitsluitend de meest verse ingrediënten, waar mogelijk lokaal en uit het seizoen. Marley Spoon geeft de voorkeur aan biologische leveranciers en vernieuwende food-startups. De volgende keer kook je dus beter met Marley Spoon!

3. Kies gerechten met het 'Gezonde keuze' label

Wil je zeker weten dat je altijd voedzaam en gezond eet? Dan ben je bij Marley Spoon aan het juiste adres. Onder het label 'Gezonde keuze' op het menu staan alleen gerechten met minimaal 200 gram groente per portie en voornamelijk volkoren producten. Ze bevatten zo weinig mogelijk zout, olie en verzadigde vetten en minder dan 700 kcal. Zo eet jij zonder schuldgevoel!

Bestel jouw eerste Marley Spoon maaltijdbox nu met de exclusieve Ditzo-korting van € 50* en neem de stap richting een gezondere leefstijl.

*Gebruik de kortingscode om € 12,50 korting per box te krijgen op je eerste 4 bestellingen (in totaal € 50). Alleen geldig voor nieuwe klanten tot en met 01-01-2021. Kan niet met andere acties gecombineerd worden. Algemene voorwaarden van Marley Spoon BV zijn van toepassing.


Waar vind je de kortingscode?

In Mijn Zorgverzekering vind je een link naar de kortingscode.

De inhoud van deze pagina is niet afkomstig van Ditzo en is rechtstreeks afkomstig van de partners. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van de informatie, aangeboden diensten en/of producten op deze pagina.


Door Michiel

Mister social

Over Michiel