Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Enjoy life, control sound!

01 jul 2022

Je kent het wel: je bent een avond uit geweest naar de kroeg, een club, concert of festival en wanneer je daarna in stilte in bed ligt, hoor je een constante piep. Een teken dat je te lang te hard geluid om je heen hebt gehad. De volgende ochtend is de piep gelukkig weg en kun je weer door, op naar de volgende stapavond. In bed hoor je weer die piep en je verwacht dat die morgenochtend wel weer weg is. Totdat dat niet meer gebeurt… dan heb je blijvende gehoorschade.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Wil je meteen gebruik maken van deze actie? In je maandelijkse Ditzo Zorg update die je per e-mail ontvangt, vind je de kortingscode.


Voorkomen is beter…

…want genezing voor gehoorschade is nog altijd niet mogelijk.

Gelukkig is er dankzij gehoorbescherming een makkelijke manier om je te beschermen tegen gehoorschade. Maar gehoorbescherming doet meer voor je gezondheid dan alleen je gehoor beschermen. Een goed gehoor biedt je namelijk veel voordelen!

  • Je kunt normaal gesprekken voeren: door gehoorschade wordt het lastig en kost het meer inspanning om gesprekken goed te volgen. Dit kan leiden tot sociaal isolement en zelfs depressie.
  • Je hebt meer energie: tinnitus (een constante piep) kan je ’s nachts wakker houden, waardoor je overdag minder energie hebt
  • Je hoort wat er om je heen gebeurt; dat is wel zo veilig in bijvoorbeeld het verkeer

Ditzo en Pluggerz

Om jou te helpen je gehoor goed te beschermen is Ditzo de samenwerking aangegaan met Pluggerz. Als Ditzo-klant start je dit jaar dan ook goed met maar liefst 20% korting op onze gehoorbescherming!

Bij Pluggerz streven we ernaar dat je zo lang en goed mogelijk kunt genieten van geluid. Daarbij willen we dat je zelf de controle houdt over geluid. Je kunt kiezen uit twee vormen van gehoorbescherming: de Pluggerz Uni-Fit en de Pluggerz Custom-Fit. Pluggerz Uni-Fit is een lijn van standaard oordoppen van hoge kwaliteit, die iedereen past. Pluggerz Custom-Fit is op maat gemaakt en heeft daarom de perfecte pasvorm. Deze gehoorbescherming is helemaal naar jouw smaak te customisen. Je kiest zelf het materiaal, de kleur en het filter, aangepast op jouw gebruikssituatie. Pluggerz gehoorbescherming zorgt ervoor dat geluid wordt gedempt tot het gewenste niveau, terwijl communiceren nog steeds goed mogelijk blijft.

Pluggerz zijn er niet alleen voor muziek, maar helpen je bijvoorbeeld ook hinderlijke geluiden bij het slapen of windgeruis op de motor te verminderen. Zo zijn er 10 typen gehoorbescherming, afgestemd op jouw situatie.

Jouw persoonlijke gehoorbescherming

Je bestelt jouw gehoorbescherming makkelijk via onze shop met de kortingscode die je in je maandelijkse Ditzo Zorg update kunt vinden. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een voucher in je mailbox, waarmee je naar jouw dichtstbijzijnde Pluggerz dealer kunt gaan om je gehoorbescherming te laten aanmeten.

Je gehoor is kostbaar, daar ben je dan toch zuinig op?


Waar vind je de kortingscode?

In je maandelijkse Ditzo Zorg update die je per e-mail ontvangt.

De inhoud van deze pagina is niet afkomstig van Ditzo en is rechtstreeks afkomstig van de partners. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van de informatie, aangeboden diensten en/of producten op deze pagina.​​


Door Michiel

Mister social

Over Michiel