Klantenservice
Heb je hulp nodig bij het afsluiten van je verzekering?
Chat met ons

Zeg je de Smaakspecialist, dan zeg je biologisch

08 jan 2020

Het is onze droom om biologisch eten voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. En om dat te bereiken, zijn wij dag in dag uit met veel liefde en passie bezig met het ontwikkelen, produceren en distribueren van biologische producten voor in de supermarkt. Dit gebeurt onder de merken Smaakt, BioToday en RAW Organic Food.

Door Michiel

Mister social

Over Michiel

Wil je meteen gebruik maken van deze actie? In Mijn Zorgverzekering vind je een link naar de kortingscode.


Waarom biologisch?

Wij geloven oprecht dat het onze verantwoordelijkheid is om goed voor onze aarde te zorgen, met aandacht voor mens, dier en natuur. Alle keuzes die wij maken zijn altijd met de gezondheid van de aarde in ons achterhoofd, en biologische voeding kan volgens ons van grote invloed zijn op die gezondheid.

De gezondheid van mensen kan niet los gezien worden van gezonde ecosystemen met een gezonde bodem, gewassen en dieren. Daarom worden bij de biologische productie kunstmest, diergeneesmiddelen en additieven die gezondheidseffecten zouden kunnen hebben zoveel mogelijk vermeden. Daarnaast kan er bij biologische landbouw geen kunstmest en bestrijdingsmiddelen in het omringende water terechtkomen.

Onze biologische producten zijn puur, van hoogwaardige kwaliteit en met hoge voedingswaardes. Wij staan achter biologisch, omdat het goed is voor je lijf, goed voor de wereld en bovenal smaakvol!

Kom hieronder meer te weten over de merken.

Smaakt

Met een assortiment van 300 producten heeft Smaakt het grootste aanbod als merk van de Smaakspecialist. Granen, pasta’s, peulvruchten, broodbeleg, noem maar op. Perfect voor het vullen van de voorraadkast!

BioToday

Bij de producten van BioToday worden de laatste trends en innovaties gevolgd op vlak van voeding. BioToday biedt toegankelijke producten voor elk moment van de dag, voornamelijk ‘ready to use’, snacking en voor onderweg!

RAW Organic Food

Alle producten van Raw Organic Food zijn biologisch, puur en zonder onnatuurlijke toevoegingen.

De producten hebben een zo laag mogelijke bewerkingstemperatuur, zodat zo veel mogelijk vitaminen en mineralen bewaard blijven. Precies zoals de natuur het bedoeld heeft.

Shop nu als Ditzo klant met korting!

Als je bij Ditzo verzekerd bent, kun je tot en met juni 2020 met 25% korting op het gehele assortiment shoppen in de webshop! Vergeet niet in te loggen, anders werkt de kortingscode niet.

Let op: zolang de voorraad strekt. Deze wordt wekelijks bijgevuld.

Enjoy your organic goodies!


Waar vind je de kortingscode?

In Mijn Zorgverzekering vind je een link naar de kortingscode.

De inhoud van deze pagina is niet afkomstig van Ditzo en is rechtstreeks afkomstig van de partners. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit de inhoud en het gebruik van de informatie, aangeboden diensten en/of producten op deze pagina.


Door Michiel

Mister social

Over Michiel